reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie,
Ale zafundowałyście mi z rana lekturę, czytam i czytam. Sporo napisałyście o północy :-)

Ewcia1981- nio Ty się nawet nie wygłupiaj, wracaj tu natychmiast !

Teddy pisze:
... a najgorsze, ze to przeze mnie... chyba nie mam dobrego podejscia do stekajacych...  :-[

Teddy -qrcze, mam nadzieję, że od niedawna masz to niedobre podejście ... ja ostatnio też sporo stękam :-(
Juz nie będę :-)

reklama
czesc laski i bobaski... :)

Jolik... hihi... no to ja Ci przeciez powiedzialam, ze stara baba jestes.... to bylo tak na pocieszenie... ;)

Doxa pisze:
No to żeby żadna się już nie obraziła odpowiadam:

Patka to w końcu jak jest z tym macierzyńskim, mi się coś obiło o uszy, że jednak przedłużają o 2 tygodnie? Nie jestem pewna bo mnie nie dotyczy :(

Jolik biedulko, szczerze współczuję!!! Nawet nie chcę myśleć, że ja bym zostwiła z kimś Olego, nawet z kimś z rodziny byłoby mi trudno!
Jolik jak pisałaś o pierwszym spotkaniu z opiekunką to mówiłaś, że nawet Ci się podobała ... czemu masz kolejne?

Vertigo ooooojjjjjjjjj Tobie też współczuję z całego serca! Moja mama była u mnie 4 dni, Oli jest jej 8-ym wnukiem, a ja odliczałam kiedy wyjedzie :p  Teściowa to samo, jak ją odwiedzamy to ja pierwsza krzyczę, że już musimy wracać ;) Chyba nie ma na nie rady ...  :(

Dziewczyny ale się ubawiłam z Waszej wymiany postów nt. teściowych i mam :laugh: :laugh: :laugh:

Luszka ładne macie zdjęcie w avatarku

Patka ja chyba też z tych co nie podziękowały, no więc niniejszym to czynię :-*  Kika Tobie też dziękuję za linka :)

Shady złóż reklamację do operatora sieci :)

Teddy dzięki za wyjaśnienie ... każdy ma wybór i może pisać gdzie i z kim chce, ale czemu od razu kasować swój profil?

Lucky wróć!...

ufff mam nadzieję, że nie pominęłam nikogo ani niczego ;)

czuję sie oficjalnie pominięta(łaj Doxa, łaj po tym co razem ... my?!)
Oficjalnie obrażona!
Kasuję się!
Cześć!

Teddy - pocieszenie? ... fajne mi pocieszenie :-)

Małgosiu - nio to pa ;) ;D

I znowu chyba dzisiaj nie wyjdę z małym. W nocy sporo napadało. Póki co chodniki nieprzejezdne. Cholera, niech sie ta zima w końcu skończy !!!

efunia pisze:
malgosia_76 pisze:
Efunia, przez macieżyńsywo nie chodzi do kibla ::) ::) (kochana, to Ty g... chyba masz już pod językiem aż ::))
małgośka babo!!  ;D
ja wnioskuję, ze eż jesteś tą złą kobitą i do kibla chodzisz mimo niemowlaka w domu?  ;D bez serc, bez ducha....

Tak ja ta zła. Dzieciaka w kuchni zostawiałam, i piszę z Wami!! ;D
Oficjalnie jestem obrażona, ale zmieniłam zdanie Doxa!
Może się nie wykasuję! ;D
ufo01.gif

Witajcie z rana!

Małgoś z Tobą przez tel gadałam ;) Przepraszam Cię najmocniej za oficjalne pominięcie! Nadrobię to jakoś!!!

Kochane, ja myślę że trzeba ten zakończyć temat, jeszcze niechcący któraś się zapędzi i napisze coś, czego będzie potem żałowała, po co to? Dziewczyny zrobiły tak jak zrobiły, jak dla mnie szkoda że odeszły, ale to ich wybór i ich prawo ... ... Takie jest moje zdanie!

Proponuje, zebysmy w ramach solidarnosci z Lucky wszystkie sie wykasowaly... Dzial nam zniknie i bedzie spokoj. Swiety. ;)

Teddy, przepraszam Cie za sformulowanie, ale nie _p_i_e_r_d_o_l_!!! I blagam, przestanmy sie czyjas malostkowoscia zajmowac!

lindsay, mamy 'takie same' dzieci - Tosia tez z tych, ktore trzeba calymi wieczorami nosic. Zeby bylociekawiej do noszenia upodobala sobie mnie, wiec tata sie relaksuje, a ja zapieprzam (no nie zawsze, ale czesto ryk trwa tak dlugo, az ja jej nie przejme)...
Musze powiedziec, ze przesuniecie kapieli z 21 na 19:30 dalo efekt juz za drugim razem - wczoraj dziecko padlo o 22! Obudzilismy ja o 3 na karmienie (trzeba bylo ja przewinac, niestety... a tak chcialam sprobowac karmic ja na spiocha ::) ), potem byla pobudka o 7:30 (pierdy dziecko meczyly) i teraz od 8:30 znowu spi. Ok. 10:30 sie najemy i o 12 spacer :laugh:
Mam nadzieje, ze juz jej ten plan dnia zostanie, bo to jej nocne markowanie okrutnie nas wymeczylo.
Musze powiedziec, ze wolalabym, zeby byla aktywna teraz, a spala tak ok.16 - ale coz, wszystkiego miec nie mozna (czemu???)

Padam na pysk. Od wczorajszego wieczora tak mnie bola zatoki, ze wymiekam :( :( :( I jeszcze ucho mnie 'ciagnie'. I poczatki kataru mam. Jak ja sie bede Tosiowka zajmowac przy chorych zatokach to ja nie wiem... ::)

Czekam na mame - ciekawe jak bardzo dzisiaj mnie wkurzy???

reklama
Do góry