reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witajcie,
Ale zafundowałyście mi z rana lekturę, czytam i czytam. Sporo napisałyście o północy :-)

Ewcia1981- nio Ty się nawet nie wygłupiaj, wracaj tu natychmiast !

Teddy pisze:
... a najgorsze, ze to przeze mnie... chyba nie mam dobrego podejscia do stekajacych...  :-[

Teddy -qrcze, mam nadzieję, że od niedawna masz to niedobre podejście ... ja ostatnio też sporo stękam :-(
Juz nie będę :-)

reklama
czesc laski i bobaski... :)

Jolik... hihi... no to ja Ci przeciez powiedzialam, ze stara baba jestes.... to bylo tak na pocieszenie... ;)

Doxa pisze:
No to żeby żadna się już nie obraziła odpowiadam:

Patka to w końcu jak jest z tym macierzyńskim, mi się coś obiło o uszy, że jednak przedłużają o 2 tygodnie? Nie jestem pewna bo mnie nie dotyczy :(

Jolik biedulko, szczerze współczuję!!! Nawet nie chcę myśleć, że ja bym zostwiła z kimś Olego, nawet z kimś z rodziny byłoby mi trudno!
Jolik jak pisałaś o pierwszym spotkaniu z opiekunką to mówiłaś, że nawet Ci się podobała ... czemu masz kolejne?

Vertigo ooooojjjjjjjjj Tobie też współczuję z całego serca! Moja mama była u mnie 4 dni, Oli jest jej 8-ym wnukiem, a ja odliczałam kiedy wyjedzie :p  Teściowa to samo, jak ją odwiedzamy to ja pierwsza krzyczę, że już musimy wracać ;) Chyba nie ma na nie rady ...  :(

Dziewczyny ale się ubawiłam z Waszej wymiany postów nt. teściowych i mam :laugh: :laugh: :laugh:

Luszka ładne macie zdjęcie w avatarku

Patka ja chyba też z tych co nie podziękowały, no więc niniejszym to czynię :-*  Kika Tobie też dziękuję za linka :)

Shady złóż reklamację do operatora sieci :)

Teddy dzięki za wyjaśnienie ... każdy ma wybór i może pisać gdzie i z kim chce, ale czemu od razu kasować swój profil?

Lucky wróć!...

ufff mam nadzieję, że nie pominęłam nikogo ani niczego ;)

czuję sie oficjalnie pominięta(łaj Doxa, łaj po tym co razem ... my?!)
Oficjalnie obrażona!
Kasuję się!
Cześć!

Teddy - pocieszenie? ... fajne mi pocieszenie :-)

Małgosiu - nio to pa ;) ;D

I znowu chyba dzisiaj nie wyjdę z małym. W nocy sporo napadało. Póki co chodniki nieprzejezdne. Cholera, niech sie ta zima w końcu skończy !!!

efunia pisze:
malgosia_76 pisze:
Efunia, przez macieżyńsywo nie chodzi do kibla ::) ::) (kochana, to Ty g... chyba masz już pod językiem aż ::))
małgośka babo!!  ;D
ja wnioskuję, ze eż jesteś tą złą kobitą i do kibla chodzisz mimo niemowlaka w domu?  ;D bez serc, bez ducha....

Tak ja ta zła. Dzieciaka w kuchni zostawiałam, i piszę z Wami!! ;D
Oficjalnie jestem obrażona, ale zmieniłam zdanie Doxa!
Może się nie wykasuję! ;D
ufo01.gif

Witajcie z rana!

Małgoś z Tobą przez tel gadałam ;) Przepraszam Cię najmocniej za oficjalne pominięcie! Nadrobię to jakoś!!!

Kochane, ja myślę że trzeba ten zakończyć temat, jeszcze niechcący któraś się zapędzi i napisze coś, czego będzie potem żałowała, po co to? Dziewczyny zrobiły tak jak zrobiły, jak dla mnie szkoda że odeszły, ale to ich wybór i ich prawo ... ... Takie jest moje zdanie!

Proponuje, zebysmy w ramach solidarnosci z Lucky wszystkie sie wykasowaly... Dzial nam zniknie i bedzie spokoj. Swiety. ;)

Teddy, przepraszam Cie za sformulowanie, ale nie _p_i_e_r_d_o_l_!!! I blagam, przestanmy sie czyjas malostkowoscia zajmowac!

lindsay, mamy 'takie same' dzieci - Tosia tez z tych, ktore trzeba calymi wieczorami nosic. Zeby bylociekawiej do noszenia upodobala sobie mnie, wiec tata sie relaksuje, a ja zapieprzam (no nie zawsze, ale czesto ryk trwa tak dlugo, az ja jej nie przejme)...
Musze powiedziec, ze przesuniecie kapieli z 21 na 19:30 dalo efekt juz za drugim razem - wczoraj dziecko padlo o 22! Obudzilismy ja o 3 na karmienie (trzeba bylo ja przewinac, niestety... a tak chcialam sprobowac karmic ja na spiocha ::) ), potem byla pobudka o 7:30 (pierdy dziecko meczyly) i teraz od 8:30 znowu spi. Ok. 10:30 sie najemy i o 12 spacer :laugh:
Mam nadzieje, ze juz jej ten plan dnia zostanie, bo to jej nocne markowanie okrutnie nas wymeczylo.
Musze powiedziec, ze wolalabym, zeby byla aktywna teraz, a spala tak ok.16 - ale coz, wszystkiego miec nie mozna (czemu???)

Padam na pysk. Od wczorajszego wieczora tak mnie bola zatoki, ze wymiekam :( :( :( I jeszcze ucho mnie 'ciagnie'. I poczatki kataru mam. Jak ja sie bede Tosiowka zajmowac przy chorych zatokach to ja nie wiem... ::)

Czekam na mame - ciekawe jak bardzo dzisiaj mnie wkurzy???

reklama
Do góry