reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

KAszu, a ta herbatka to spoecjalna dla kobiet w ciaży. HIPP odpowiednia mieszanka minerałów witamin itp. Kupiłam ją w normalnym sklepie w dziale odzywek dla dzieci. Sa też podobne dla kobiet karmiących. OStatnio, będąc u gina położna, która mnie bada, mierzy itp. dala mi wyprawkę pt. 'macierzyństwo', gdzie były różnej maści broszurki, gazetki, informatory i próbka tej właśnie herbatki (mniej wiecej połowa 'normalnej' puszki) Dostałąm juz taki zestaw dwa rzy i nie musze sie martwić o zapasy herbatki  ;D  Myślałam, ze to zawsze dają w przychodni (przestałąm chodzić prywatnie do gina) - wszystkie moje znajome też dostały zestaw 'macierzyństwo'.

reklama
Syla - cieszę się razem z Tobą ;D ;D ;D

Bazalku, a u mnie nie dają żadnych wyprawek :( Do tego kiedyś szukałam właśnie tej herbatki w sklepach i nie znalazłam, były tylko dla matek karmiących no i oczywiście różniaste dla dzieciaczków :(

Małgosiu witamy Cię w naszym gronie-pażdziernikowych mamuś!!!
To bsardzo fajne, że jest nas coraz więcej!!! :D
Syla ja mieszkam w starej kamiennicy jeszcze po pradziadkach, więc remonty są na bieżąco: to dach przecieka, to wymiana iinstalacji wodnych, to znowu ocieplanie.....SZOK!!!
Jedyny ratunek, to chyba wygrać w Lotto!! :p
Chcieliśmy sobie kupić sypialnie: łóżko małżeńskie i ogromna szafa, ale z tego chyba też nici a z pokoikiem dla maleństwa to już wcale nie wiem jak będzie!!!A to przecież najważniejsze!!

Doxa dzięki

Kaszu, spokojnie, farba pędzel, 4 ręce i pomysł i macie pokoik. Jeśli nie będzie to i tak do roku będzie z Wami. Oskar miał chyba 5 lat jak mu oddaliśmy sypialnię. Jak zaczęli do niego koledzy przychodzić. A i tak teraz ciągle z nami siedzi i nie możemy go wygonić do swojego pokoju. Ciągle nas urabia że chciałby "tylko dzisiaj" z nami spać. ;D
To nie jest najważniejsze. Twój mąż i tak pewnie córeczkę będzie chciał mniec przy sobie 24 godziny na dobę.  ;):)

reklama
Nie wiem od czego zacząć: Olcia - moja córeczka ma 5 lat, chodzi do przedszkola. Ja mam 29 (tzn. w październiku skończę). Jestem nauczycielem akademickim, ale takim na umowę zlecenie, gdyż chcę być w domu z Małą. Tak więc trochę siedzę, trochę pracuję, mieszkam w Warszawie i bardzo się cieszę, że Was poznałam. Będę pisać obiecuję, to strasznie wciąga.
Małgosia

Do góry