reklama
*syla*
kobieta pracująca...
dzięki, dzięki jeszcze raz.
Kaszu ale byś numer wykręciła.
Ja o interniście nie słyszałam. a na glukozę mam iść za 2 tyg (w 24tc)
Magdeczko, moje maleństwo też śpi. Zwykle w ciągu dnia śpi. Daje znać o sobie zaraz po przebudzeniu i wieczorkiem jak już odetchnę trochę i usiądę lub w łóziu.
Kaszu ale byś numer wykręciła.
Ja o interniście nie słyszałam. a na glukozę mam iść za 2 tyg (w 24tc)
Magdeczko, moje maleństwo też śpi. Zwykle w ciągu dnia śpi. Daje znać o sobie zaraz po przebudzeniu i wieczorkiem jak już odetchnę trochę i usiądę lub w łóziu.
Kaszu nie martw się jutro skoczycie na sklepy o ile nie idzie do pracy.
My po wizycie u lekarza też lecimy na zakupy bo w niedzielę robię pourodzinową imprezkę dla rodziny więc ciach trzeba zrobić no i coś jeszcze ;D bo głodnych do domu nie wyślę :laugh:
My po wizycie u lekarza też lecimy na zakupy bo w niedzielę robię pourodzinową imprezkę dla rodziny więc ciach trzeba zrobić no i coś jeszcze ;D bo głodnych do domu nie wyślę :laugh:
kaszu27
Październikowa mamusia
Frezja, czyżbyśmy przegapiły Twoje urodzinki???
Jeśli tak to bardzo przepraszamy a ja chcę Ci życzyć wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i najważniejsze!! Przesyłam moc buziaczków!!!
Mała nie martw się - jeszcze tylko 2 godzinki i masz weekend!!!
Doxa a Ty gdzie się znowu wybierasz???
Jeśli tak to bardzo przepraszamy a ja chcę Ci życzyć wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i najważniejsze!! Przesyłam moc buziaczków!!!
Mała nie martw się - jeszcze tylko 2 godzinki i masz weekend!!!
Doxa a Ty gdzie się znowu wybierasz???
kaszu27
Październikowa mamusia
a ja nie wiem o której będę jadła obiadek, bo przed godzinką zjadłam dwa jabłka i dosłownie jestem zapchana a na dodatek te upały...non stop spijam co się da... ;D ;D ;D
kaszu27
Październikowa mamusia
a ja mam dzisiaj żurek śląski na zakwasie i ziemniaczki z cebulką oraz jajuszka!!!
kaszu27
Październikowa mamusia
Mała Ty małpiszonku1!!
kaszu27
Październikowa mamusia
Mała przestań się kryć i wyłaż z tego gadu-gadu, bo reszta pomyśli że je obmawiamy...
hi,hi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
hi,hi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Żurek, jajeczka..... o ja biedna!! Jak mozesz nam to teraz robic?!?!?!
JA mam w perspektywie siedzenie w pracy jeszcze do 15 i ślinotok przez Ciebie KAszu mnie taeraz opanował
A do obiadku jeszce tyyyyle czasu.. bleeeeeeeeeee.........
JA mam w perspektywie siedzenie w pracy jeszcze do 15 i ślinotok przez Ciebie KAszu mnie taeraz opanował
A do obiadku jeszce tyyyyle czasu.. bleeeeeeeeeee.........
reklama