reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Wyg;lada na to, ze bylo fajnie w Misiance - mam nadzieje, ze nastpenym razem uda mi sie do was dolaczyc O0
I mam nadzieje,z e przedluza mi urlop macierzynski zwlaszcza, ze nie mam dalej pracy wiec jeszcze 2 tygodnie dluzej otzrymywanie  kaski nie zawadzi.

Dobranoc Małgosiu.

Moja mała jak padła to i kąpiel przespała ::) Cały czas śpi. Ale się bidulka namęczyła tym spaniem w kafejce, hi, hi.

Dziewczyny, na wiosnę koniecznie trzeba zrobić spotkanie całej Polski!

idę gotować bigos na Sylwka i robić śledzie. Mąż mnie opuścił i pojechał do teściów ;). Mamy z Oskarem luzik ;) ale śledzie muszę sama robić afuuuuuu. Co bez tych chłopów byśmy poczęły....

Jesssu ale byka zrobiłam...już poprawiony

Witamy po świętach. nie nadrobiłam jeszcze zaległości ale z tego co przeczytałam na ostatniej stronie to miałyście sotkanko!! gratuluję i żałuję że ja trak daleko was mieszkam :( ale najbliżej mamy Jolika więc ją "zmolestujemy" ;) ;D i się spotkamy kiedy

byłam dzisiaj u lekarki, po nowym roku na szczepienie...

lekarka powiedziała że trzyma główkę mocno i plecki też mocne- jak u 6 miesięcznego bobasa- więc pozwalać mu siedzieć....

od jutra wprowadzamy zupki i soczek.... ;D

zupka z własnych warzyw, ale jakby co to tylko z Gerbera- i zupki i soczki- podobno najmniej uczulają...
przepis zupki w dziale -wszystko o karmieniu...

reklama
Kubus ostatnio wszystko ślini i gryzie, więc powiedziałam dzisiaj lekarce ,a ona popatrzyła na dziąsła i powiedziała że ząbki zchodzą i dziąsła ma nabrzmiałe więc niedługo się pojawią. jakby mnie gryzł to mam sobie kubić kapturki na piersi ::) :p

Do góry