reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kochane, weźcie no jakiś planik ręcznie malowany tutaj zarzućcie. Ja nie z tej strony Warszawki więc wolałabym nie krążyć wkoło w godzinach spotkania ale posiedzieć z Wami w cukierence ;)

To chyba gdzieś blisko stadionu 10-cio lecia????

Jak wszystko wypali to też się stawię. Chybaże się pobijemy z mężem o samochód.
Wtedy ta posiniaczona baba w drzwiach to ja ;D ;D ;D ;)

Luszka, jak będę jechała mogę Cie zabrać! Daj znać.

reklama
i co Teddy ze spotkaniem ? bo misianka jest stosunkowo blisko mnie i szkoda by bylo stracic taka okazje, tylko ze ja jutro kompletnie nie moge :mad:

przeciez nic nie stoi na przeszkodzie, zeby spotkac sie rowniez po Nowym Roku... ale jestem swiecie przekonana, ze im bardziej planowane spotkanie, tym czesciej kazdemu cos innego wypada... :)

.... w zwiazku z tym najlepiej po prostu wyjsc jutro z domu i zjawic sie o 12 w Misiance... i za bardzo o tym nie rozmyslac... :)

Syla, ja tez nie mam pojecia gdzie to jest dokladnie... sie znajdzie... :)

mam autobus o 11.13, gdzies 11.50 bede przy Zielenieckiej, zaczem przejde Zieleniecka.... mysle, ze maksymalnie 12.10 bede na miejscu... :)
...wczesniejszym nie przyjade, bo nie jest niskopodlogowy, a jestem baaardzo wygodnicka... ;)

Witajcie!!! Nie macie pojęcia jak wam zazdroszczę tego spotkania.Bardzo chciałabym was wszystkie zobaczyć i porozmawiać w realu, niestety Chorzów troszkę za daleko.Bardzo proszę o dużo fotek  i relację.Moja Julcia kończy dzisiaj 2 miesiące i będziemy świętować same w domciu, bo małż w pracy a pozatym strasznie dużo śniegu nawaliło i chyba nie dam rady nawet na spacerek wyskoczyć.

Magdusiek wszystkiego najlepszego z okazji roczniczki dla twojej córeczki, wzniosę toast za wszystkie nasze pażdziernikowo-listopadowe dzieciaczki (drink mleczny) :)!!!!

Spóźnione ale serdeczne życzenia dla Wszystkich bobasków które w ostatnim czasie obchodziły swoje miesięcznice. (Ale gapa ze mnie.) Moc całusków i uścisków od Natalki i ciotki Luszki. :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry