reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam wszystkich.
Ja też się chętnie "zapisuję" na spotkanie po Nowym Roku :) Dziś się niestety nie wyrobię-mam masę roboty w domu bo przychodza goście.
Pozdrowienia

reklama
hej :)
fajnie że się spotkacie... może mamy z polski pólnocnej też się spotkają? lindsay i anna na pewno z północy, a i vertigo bydgoszcz to też północ ;D to ja zapraszam ;D

Własnie wrócilismy ze spaceru .... ale się umordowałam :-( pchanie wózka w takich warunkach jest makabryczne. Ledwo dopchałam go do domu !!! Co drugi chodnik nie jest odgarnięty !!! A jak wreszcie doczłapałam to powaliła mnie informacja z administracji ... znowu nie będzie ogrzewania. Od godz 15 do 3 w nocy 31 grudnia !!!! A właczyli je dzisiaj rano !!! Szlag mnie trafia !!!

Nie wiem gdzie mam to umieścić .... ale polecam Wam czasopismo encyklopedie Mamo to Ja "Leczymy malucha". Jak dla mnie super. Alergia, kolka, zatkane ucho, biegunka, katar, kaszel, wymioty, ulewanie, zapalenie ucha .... i wiele innych problemów, które moga spotkać nasze brzdące. Dodatkowo jest tam leksykon 87 leków które są bezpieczne i mozna podac maluchowi. Kosztuje 5,99 razem z bajką "Miś Tommy i przyjaciele"

Efunia - ostatnie dwa dni chodziliśmy poubierani jak sybiraki. My z mezem to pół biedy, martwię się o Tymka. Mam nadzieję, że się nie zaziębi... Sylwester moze być romantyczny ... otuleni kocem... :-)

A tak jest dzisiaj pięknie za moim oknem. W dali widać Kościół to moje rodzinne strony ... :-)

051229widokzokna7oo.jpg

reklama
Aaaaaaaaaa i jeszcze jedno :-) niektóre z Was to szczęściary. Dzisiaj w TV powiedzieli, że urlopy macierzyńskie zostaną wydłużone o 2 tygodnie. Obejmą one również te kobiety, które będą przebywały na macierzyńskim w momencie gdy nowe przepisy wejdą w życie.
Więcej przeczytacie na :
http://www.nowydzien.pl/nowydzien/1,70091,3087761.html

ja niestety mogę o tym zapomnieć :-( Dzisiaj jest przedostatni dzień mojego urlopu macierzyńskiego :-(

I jeszcze ciekawostka:-)
Każda kobieta za urodzenie dziecka otrzyma 1 tys zł., a te z najuboższe 2 tys !!!
http://wiadomosci.onet.pl/1220089,11,item.html

ale mnie dzisiaj wzięło na pisanie :-)

Do góry