reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

efunia pisze:
jak to wszyscy?????
myślałam, ze tylko superbabki  ::)
a supermatki???  ;D

kochana, o tym jaka jestes matka to Ci Tymek powie, ale dopiero wtedy, kiedy nie bedzie od Ciebie zalezny.... :)

i prosze mi sie szczegolow nie czepiac...  ;D

reklama
Jolik na szczescie narazie pracuje na pol etatu takze tylko 3 dni w tyg.  Od nowego roku juz wracam na caly etat.  Takze taki stopniowy powrot byl nawet calkiem do zniesienia nie musialam niuni odrazu na caly tydzien zostawic.  Narazie bawi mi bratowa i mama, a od nowego roku bedzie przychodzic niania, na szczescie moja znajoma co ma 2 letniego synka.  Inaczej nie wiem co bym zrobila nie mogla bym zostawic Olivki z obca osoba.  A co do karmienia to ja tylko karmilam piersia pierwsze dwa meisiace, jak to mozna nazwac karmieniem, od samego poczatku mialam bardzo malo pokarmu takze i ja i Olivka bardzo sie przy tym meczylysmy.  Ja zla ze nei moge nakarmic dziecka a ta zla ze nie najedzona.  Takze treraz wkoncu mam szczelsiwe dziecko, je tylko mieszanke.

Teddy glowny powod to na jednej pensij ciezko wyrzyc. Urlopu mialm tylko 3 miesiace, takze od stycznia i tak musialam wrucic a w takis sposob uloatwilam sobie powrot. Stopniowo zostawaic Olivke.

O rany, Anju współczujemy. Ale z drugiej strony Olivka będzie zadowolona z takiej mamuśki, która Jests tak doskonale zorganizowana!

Teddy
my będziemy bankowon no chyba że i nas zasypie. ;D
Zima piękna szkoda że się o 3 dni spóźniła :)

dziewczyny życzę wszystkiego co najlepsze na Nowy Rok, radości z maleństw każdego dnia, a poza tym wszystkim spełnienia marzeń i uśmiechu na codzień. :) :laugh:

pewnie sie dziwicie że już wysyłam wam życzenia noworoczne, ale z moim małym to nie wiem kiedy znów wejdę na BB.
Teddy a co to jest Misianka - bo niby gdzie te super babki mają się spotkać? Nobo chcę się dowartościować.

Cześć Kobietki.
Dopiero teraz tu zaglądam. W końcu udało nam się wyjechać na święta :) ale decyzja była podjęta w ostatniej chwili. Najpierw było że nie jedziemy a w końcu pojechaliśmy tak że dojechaliśmy na kolacje do moich rodziców. Natalka przespała prawie całą drogę i w ogóle była bardzo dzielna. Najpierw wytrzymała prawie 3 i pół godszinna podróż w stronę Torunia później te wszystkie piejace nad nią ciotki. W drugie Święto znów jazda ponad 90 km do teściów i wczoraj powrót 200km do Warszawy.

Kochane bardzo dziękuję za info o spotkaniu ale nie wiem czy dojadę z tej przyczyny ze nie mam autka a małż bedzie w pracy i nie bedzie mógł nas podrzucic :( :( :( a autobusem jest straszny kawał drogi ode mnie w dodatku z przesiadkami i boję się że przeziębię Miśkę. :( :( :(
Może uda sie innym razem.
Pozdrawiam Serdecznie wszystkie mamusie i bobaski. :)

reklama
ojojojoj....

luszka, my cale zycie bez autka, bo ani ja, ani Kamil nie mamy nawet prawa jazdy... :)
... i jutro tez autobusikiem i z przesiadkami... :)

zaczem sie Prezes urodzil, to wiekszosc ludzi zadawala nam pytanie, jak to my mozemy sie decydowac na dziecko kiedy nie mamy samochodu... bo przeciez to sie tak nie da...
... a wlasnie ze sie da... :p

Anno, Misianka to kawiarnia.... do ktorej probuje wyciagnac dziewczyny.... :laugh:

Do góry