reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Vertigo ja powiem tak: twarzyczka jest podobna do tatusia, ale za to coś niżej ma napewno po tobie :) :) :) Moja starsza pociecha jak była malutka to była strasznie do mnie podobna a teraz to cały tatuś,ciekawa jestem do kogo będzie podobna w przyszłości Julia(narazie jest też podobna do mnie).
Moja nocka dziś fatalna Julka budziła się co 2 godziny na jedzonko, chyba ma te dni intensywnego wzrostu.Mam nadzieję,że w ciągu dnia pośpi choć troszkę dłużej , wtedy i ja bedę mogła odespać zarwaną nockę. ::)

reklama
Cześć Kochane,
Co do spotkania to mogę zabrać Jakąś Mamę z Bobolem, która ma problem z dojazdem. Czekam na zgłoszenia.
Teddy my z Doxą będziemy na tym parkingu ok 11.50 możemy czekać na Ciebie i pójdziemy już dalej razem.
Strasznie jestem podniecona tym spotkaniem i bardzo, bardzo się cieszę!!
Do zobaczenia!

ina07 pisze:
WitamTeddy dzięki za maila... fajnie byłoby Was poznac ale siedze w domu z moimi chorowitkami a oprócz tego to raczej ciężko byloby mi dojechac z tego mojego piaseczna i dlatego mam nadzieje że kolejne spotkanie ustalicie w sobote albo w niedziele coby mężuś mógł mnie podwieźć(wygodnicka:):)).... albo może następne spotkanie będzie dla samych mamuś bez dzieciaków ----tak dla rozerwania się :):):):) ;)to wtedy moge i pociągiem jechac .... tak czy inaczej bawcie się dobrze i pamiętajcie o zrobieniu fotek...

Ina ja jestem z Józefosławia -to bardzo blisko Piaseczna, więc na następny raz chętnie Cię podwiozę (dzis niestety mam spotkanie w pracy)

Hej dziewczyny,
Cudowna zimę mamy na Śląsku. Śniegu po kolana i piekne słoneczko :-D

Ida - dzięki za podanie stronki. Jest świetna ! Skopiowałam stamtąd wszystkie znane mi pioseneczki i Tymek od rana musi słuchac mojego fałszu :-)

Shady - od czasu do czasu mogłabyś sie pojawić na skype  ;)

ale ja Wam zazdroszczę tego spotkanka :-( Bawcie się dobrze !!!

czesc laski i bobaski... :)

malgosia_76 pisze:
Cześć Kochane,
Co do spotkania to mogę zabrać Jakąś Mamę z Bobolem, która ma problem z dojazdem. Czekam na zgłoszenia.
Teddy my z Doxą będziemy na tym parkingu ok 11.50 możemy czekać na Ciebie i pójdziemy już dalej razem.
Strasznie jestem podniecona tym spotkaniem i bardzo, bardzo się cieszę!!
Do zobaczenia!

o super.... to sie przynajmniej nie bede blakac jak smrod po gaciach.... :)

Witam :)
Niki dziękuje za życzenia i życzy wszystkiego naj ... innym solenizantkom/solenizantom

Doxa tak mieszkam niedaleko bo w Zielonce .. ale dzisiaj nie dam rady ... chociaż bardzo chętnie piszę się na kolejny raz.. bo BAAARDZO bym Was chciała wszystkie poznać w realu :)

Cześć,
Cholerka, nie dam dziś rady, musze ślęczeć przy kompie i kończyć fuchę. A nie mogę jej olać, bo to kolejna część, jak to komuś oddam to nie dostanę więcej :( A tak sie cieszyłam jak wlazłam na BB i przeczytałam.:(
No nic, mam nadzieję, że niedługo spotkacie się znowu, a ja dołączę. Albo sama się umówię ;)

Kasiu - ale te nasze dzieci duże, co? Wszystkiego najlepszego dla Julci!

reklama
Poniewaz tak wiele z nas chce a nie moze sie dzis spotkac, mam nadzieje, ze to pierwsze spotkanie z cyklu.... i po Nowym Roku powtorzymy to 8)

Do góry