reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Vertigo ja powiem tak: twarzyczka jest podobna do tatusia, ale za to coś niżej ma napewno po tobie :) :) :) Moja starsza pociecha jak była malutka to była strasznie do mnie podobna a teraz to cały tatuś,ciekawa jestem do kogo będzie podobna w przyszłości Julia(narazie jest też podobna do mnie).
Moja nocka dziś fatalna Julka budziła się co 2 godziny na jedzonko, chyba ma te dni intensywnego wzrostu.Mam nadzieję,że w ciągu dnia pośpi choć troszkę dłużej , wtedy i ja bedę mogła odespać zarwaną nockę. ::)

reklama
Cześć Kochane,
Co do spotkania to mogę zabrać Jakąś Mamę z Bobolem, która ma problem z dojazdem. Czekam na zgłoszenia.
Teddy my z Doxą będziemy na tym parkingu ok 11.50 możemy czekać na Ciebie i pójdziemy już dalej razem.
Strasznie jestem podniecona tym spotkaniem i bardzo, bardzo się cieszę!!
Do zobaczenia!

ina07 pisze:
WitamTeddy dzięki za maila... fajnie byłoby Was poznac ale siedze w domu z moimi chorowitkami a oprócz tego to raczej ciężko byloby mi dojechac z tego mojego piaseczna i dlatego mam nadzieje że kolejne spotkanie ustalicie w sobote albo w niedziele coby mężuś mógł mnie podwieźć(wygodnicka:):)).... albo może następne spotkanie będzie dla samych mamuś bez dzieciaków ----tak dla rozerwania się :):):):) ;)to wtedy moge i pociągiem jechac .... tak czy inaczej bawcie się dobrze i pamiętajcie o zrobieniu fotek...

Ina ja jestem z Józefosławia -to bardzo blisko Piaseczna, więc na następny raz chętnie Cię podwiozę (dzis niestety mam spotkanie w pracy)

Hej dziewczyny,
Cudowna zimę mamy na Śląsku. Śniegu po kolana i piekne słoneczko :-D

Ida - dzięki za podanie stronki. Jest świetna ! Skopiowałam stamtąd wszystkie znane mi pioseneczki i Tymek od rana musi słuchac mojego fałszu :-)

Shady - od czasu do czasu mogłabyś sie pojawić na skype  ;)

ale ja Wam zazdroszczę tego spotkanka :-( Bawcie się dobrze !!!

czesc laski i bobaski... :)

malgosia_76 pisze:
Cześć Kochane,
Co do spotkania to mogę zabrać Jakąś Mamę z Bobolem, która ma problem z dojazdem. Czekam na zgłoszenia.
Teddy my z Doxą będziemy na tym parkingu ok 11.50 możemy czekać na Ciebie i pójdziemy już dalej razem.
Strasznie jestem podniecona tym spotkaniem i bardzo, bardzo się cieszę!!
Do zobaczenia!

o super.... to sie przynajmniej nie bede blakac jak smrod po gaciach.... :)

Witam :)
Niki dziękuje za życzenia i życzy wszystkiego naj ... innym solenizantkom/solenizantom

Doxa tak mieszkam niedaleko bo w Zielonce .. ale dzisiaj nie dam rady ... chociaż bardzo chętnie piszę się na kolejny raz.. bo BAAARDZO bym Was chciała wszystkie poznać w realu :)

Cześć,
Cholerka, nie dam dziś rady, musze ślęczeć przy kompie i kończyć fuchę. A nie mogę jej olać, bo to kolejna część, jak to komuś oddam to nie dostanę więcej :( A tak sie cieszyłam jak wlazłam na BB i przeczytałam.:(
No nic, mam nadzieję, że niedługo spotkacie się znowu, a ja dołączę. Albo sama się umówię ;)

Kasiu - ale te nasze dzieci duże, co? Wszystkiego najlepszego dla Julci!

reklama
Poniewaz tak wiele z nas chce a nie moze sie dzis spotkac, mam nadzieje, ze to pierwsze spotkanie z cyklu.... i po Nowym Roku powtorzymy to 8)

Do góry