reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Mała ponoć już obowiązuje! Ale oczywiście dotyczy tylko i wyłącznie nowobudowanych budynków, w starych nic nie trzeba zmieniać :)

reklama
Nie wiem, nie dość że to komplikuje projekt, to jeszcze takie wielkie drzwi po otwarciu zajmować będą cały przedpokój!!! :(
Ale jestem zła!

oj współczuję! faktycznie fatalny przepis!

Czy u was też jest taka brzydka pogoda? Bo u mnie słoneczk adziś chyba nie ujrzę! Chmurzy się i kropi! :(

OOO jesteście dzielnie na "służbie", ja też juz jestem. Miałam znowu przykrą rozmowę- Urząd Skarbowy. Mam ich po dziurki w nosie, chyba ich podpalę, wstętne LENIWE baby.

Kaszu, u mnie na działce (mieszkamy pod Warszawą) są dwa domki jeden normalny duży i w nim ja mieszkam na dole a moja jedna siostra (ta która jest w ciąży) na górze.

w drugim mniejszym domku mieszkał mój brat, który wyprowadził się w czerwcu do swojego nowego domku, a do niego wprowadziliśmy moją najmłodszą siostrę (22 lata), która mieszkała z mamą w bloku w Warszawie. Po co miała sama siedzieć w tym bloku. Poza tym mam ją na oku ;)

buuu a do 15 jeszcze tyle godzin... Ale posiedziałabym w domku z tydzień! Jestem juz trochę zmęczona, niewyspana! Chciałabym mieć troszkę czasu dla siebie! Ale pczekam z L4 jak będziemy wymieniać okna, to wtedy się bardzo przyda.

Skończyłam to prasowanie!
U mnie jest przepięka pogoda, słoneczko świeci i jest bardzo cieplutko, więc zaraz spadam na....... ;D
Doxa z tymi przepisami to jest rzeczywiście farsa - nie mam słów!!
Bazal jaka to jest ta herbatka, którą popijasz? Specjalna dla kobiet w ciąży??
Mała dzisiaj Ty narobiłaś mi smaka na brzoskwinki!! :D :D :D
Syla to dobrze, że wzięliście najmłodszą siostrę, tym bnardziej że została sama...a ja wiem co znaczy samotność...

reklama
Mała a badanie obciążenia glukozą robi się na czco i trzeba wypić porcję glukozy (białe mleczko obrzydliwie słodkie). Trochę trwa to badanie, bo chyba trzeba z godzinę odczekać po wypiciu (kłuja 2x). Chodzi o wyeliminowanie cukrzycy ciążowej.
Tak na oko to powinnyśmy już na dniach dostawać skierowania na to badanie, chyba tak 24-26tc, nie pamiętam.

Do góry