reklama
*syla*
kobieta pracująca...
OOO jesteście dzielnie na "służbie", ja też juz jestem. Miałam znowu przykrą rozmowę- Urząd Skarbowy. Mam ich po dziurki w nosie, chyba ich podpalę, wstętne LENIWE baby.
Kaszu, u mnie na działce (mieszkamy pod Warszawą) są dwa domki jeden normalny duży i w nim ja mieszkam na dole a moja jedna siostra (ta która jest w ciąży) na górze.
w drugim mniejszym domku mieszkał mój brat, który wyprowadził się w czerwcu do swojego nowego domku, a do niego wprowadziliśmy moją najmłodszą siostrę (22 lata), która mieszkała z mamą w bloku w Warszawie. Po co miała sama siedzieć w tym bloku. Poza tym mam ją na oku
Kaszu, u mnie na działce (mieszkamy pod Warszawą) są dwa domki jeden normalny duży i w nim ja mieszkam na dole a moja jedna siostra (ta która jest w ciąży) na górze.
w drugim mniejszym domku mieszkał mój brat, który wyprowadził się w czerwcu do swojego nowego domku, a do niego wprowadziliśmy moją najmłodszą siostrę (22 lata), która mieszkała z mamą w bloku w Warszawie. Po co miała sama siedzieć w tym bloku. Poza tym mam ją na oku
mała26
Październikowa mama 2005
buuu a do 15 jeszcze tyle godzin... Ale posiedziałabym w domku z tydzień! Jestem juz trochę zmęczona, niewyspana! Chciałabym mieć troszkę czasu dla siebie! Ale pczekam z L4 jak będziemy wymieniać okna, to wtedy się bardzo przyda.
kaszu27
Październikowa mamusia
Skończyłam to prasowanie!
U mnie jest przepięka pogoda, słoneczko świeci i jest bardzo cieplutko, więc zaraz spadam na....... ;D
Doxa z tymi przepisami to jest rzeczywiście farsa - nie mam słów!!
Bazal jaka to jest ta herbatka, którą popijasz? Specjalna dla kobiet w ciąży??
Mała dzisiaj Ty narobiłaś mi smaka na brzoskwinki!!
Syla to dobrze, że wzięliście najmłodszą siostrę, tym bnardziej że została sama...a ja wiem co znaczy samotność...
U mnie jest przepięka pogoda, słoneczko świeci i jest bardzo cieplutko, więc zaraz spadam na....... ;D
Doxa z tymi przepisami to jest rzeczywiście farsa - nie mam słów!!
Bazal jaka to jest ta herbatka, którą popijasz? Specjalna dla kobiet w ciąży??
Mała dzisiaj Ty narobiłaś mi smaka na brzoskwinki!!
Syla to dobrze, że wzięliście najmłodszą siostrę, tym bnardziej że została sama...a ja wiem co znaczy samotność...
reklama
Doxa
Fanka BB :)
Mała a badanie obciążenia glukozą robi się na czco i trzeba wypić porcję glukozy (białe mleczko obrzydliwie słodkie). Trochę trwa to badanie, bo chyba trzeba z godzinę odczekać po wypiciu (kłuja 2x). Chodzi o wyeliminowanie cukrzycy ciążowej.
Tak na oko to powinnyśmy już na dniach dostawać skierowania na to badanie, chyba tak 24-26tc, nie pamiętam.
Tak na oko to powinnyśmy już na dniach dostawać skierowania na to badanie, chyba tak 24-26tc, nie pamiętam.