reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

hi hi załapałam się jeszcze na setkę! ;D
Witam wszystkie kochane mamusie! a teraz biorę sie za nadrabianie zaległości! :laugh:

reklama
Witam !!!!
Też jeszcze na setnej?.... Zaraz sie okaze czy sie zmieściłąm. Wczoraj nie mogłam z Wami pogadać, bo mi serwer w pracy padł i siedziałam zła jak osa przez cały dzień. Teraz zaległości z dwóch dni mam przed sobą, co oznacza z 10 stron do czytania. Juz sie zabieram!!!!

Frezja i Kaszu!- co to za hoteliki takie duże?!  ;) Skąd wy macie takie brzucholki? Jak wy to robicie że takie duże są? Piękne!!!!!!!!!  ::)
Ja jestem już po kłuciu i "wylewie moczu"  ;D coś mi dziwnie ręka drętwieje. Dziewczyny o co chodzi z tym badaniem po glukozie? wytłumaczcie mi to jak krowie na granicy!  ;D
Wczoraj obiadek był pyszny-choć nie było pierożków, za to była zalewajeczka i żebereczka w sosie z kaszą gryczaną! mniam mniam  ::) A dzis stawiam na pierożki! nie ma mowy! wracam z pracy i zabieram się za lepienie! :)

dobra, wstałam po raz drugi!! ;D ;D ;D
Witam wszystkie mamuśki!!!
Doxa, no widzisz tak to jest...ja nastawiłam się na to, że pojedziemy dziś po tą lodówkę, ale niestety dzwonił kierownik wczoraj wieczorkiem i Marek musiał jechać do pracy!! :mad: :(

Syla i co siostra będzie teraz z Wami mieszkała??

Mała jak tam samopoczucie po badaniach??

aaaa Frezja jaki piękne maleństwo! Na tym jednym szczególnym zdjęciu wygląda faktycznie jak smoczek, ale jaki piękny za to! Jejku jak to możliwe że tak super widać! Masz piękną pamiatke Frezja naprawdę!  ::)

Kaszu a Ty to już w nałóg wpadłaś z forum?! o 5 rano na forum siedzi dziewczyna a teraz jak ja chce gadać to jej nie ma no! Wstanie i pewnie będzie sprzątać!  ;)  :laugh: Mężuś do pracy w końcu pobiegł? Nie jedziecie po lodówkę?
Doxa co przestawiasz w domciu?
A nas czeka jeszcze prawdopodobnie w tym miesiącu wymiana okien w całym mieszkanku!  ;)  :laugh:  :( tak tak cieszę się i az się boję jak to wyjdzie wszystko!

A ja mam dzis ochotę na kalafiorka gotowanego, polanego roztopionym masełkiem, do tego lekko ścieta jajecznica i fasolka z bułką tartą... Ech... a jeszcze tyle w pracy musze siedziec. Kiedy mysle o kanapkach (dziś mój mężus jest ich autorem!!!!!) to odechciew mi sie jeść. Ile można kanapkowo sie żywić?! Ale mam jeszcze morelki dla dzidzi, wiec przezyjemy.
Wyobraźcie sobie ze dziśpo raz pierwszy ustąpili mi miejsca w tramwaju!! Podziękowałam pięknie i zasiadłam, czując sie jak dumny wieloryb. Dodam ze ze wzgłedu na warunki pogodowe mialam na sibie kurtke przeciwdeszczowa (dość obszerną) takze, jak uświadomiłam sobie, ze juz az tak widać moj brzuś to wcale mi to nie poprawiło humoru. Ja normalnie gruba jestem!!!!

Bazalku kochany bądź dumna, że mamcia będziesz a nie że jestes gruba! Nie jesteś gruba tylko ciężarna!!!! a to dwie zupełnie różne sprawy! To pięknie że ktoś ustapił Ci miejsca!  ::) Bo przede mnie dziś na badaniach baba chciała się wepchnąć w kolejkę, jak powiedziała nie zauważyła mnie!  ??? A za chwilę czy może ze mną wejść bo jej się spieszy! No beszczelna! Widzi babę w ciąży i jeszcze chce przede mną wejść! Więć grzecznie jej odpowiedziałam, że mnie też do pracy!  ;D pewnei myślała, że jak w ciąży to se moge tu posiedzieć bo gdzie może mi się spieszyć!
BAzalku ja na początku ciąży nie mogłam patrzeć na kanapki, teraz jest już lepiej, ale nie ukrywam ze wolałabym zamiast niech do pracy wziąć jakiś mniamuśny obiadek!  ::) a dziś kupiłam sobie bułeczki słodkie i brzoskwinki :)

reklama
Do góry