reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Jolik Twój Tymuś na zdjęciu na fotelu wygląda jak blondynek :laugh: ... wiem, wiem, że to kwestia wycierania się włosków, ale fajnie mu w blondzie ;)

Ja w trakcie ubierania choinek i domu, 2 już gotowe, została jeszcze jedna, ta żywa ... oj a ozdób już niewiele ;)

Zaraz chyba zapakuję Olego i pojedziemy na jakieś zakupy ... cały czas jestem w lesie z prezentami ... gorzej że pomysłów brak :mad:

reklama
Doxa - już niedługo będzie blondynkiem z łysym plackiem z tyłu głowy :-) Mały wiercioszka. Jakby się tak na poduszce nie wiercił toby wszyskie włoski zachował, a tak ... kapucyn :-)

O prezentach mi nawet nie wpspominaj, brrrrrrrrr ........

a moj Alanek robi sie brunecikiem....kurcze ale on sie fajniutki robi....tak mu sie spodobalo to "a guuu" ze od razu sie smieje jak mu tak powiem :)
nos mu sie juz odetkal i wreszcie sie nei drze jak opetany:)

Jolik pisze:
Magdusiek mnie to wydłużenie i tak by nie objęło :-( macierzyński kończy mi się w tym roku - 30 grudnia  !!! :-(
Muszę sobie z tym jakoś poradzić, ale wiem że będzie bardzo ciężko :-( Koniec z tymi smutkami :-) Święta się zbliżają !

Musze się Wam do czegoś przyznać ... nadal nie mam prezentu, a co najgorsze nawet pomysłu na prezent dla Tymka :-( Wszystko co chciałam dla niego kupić już kupiłam, ale nie wyobrażam sobie, żeby nie dostał od swoich rodziców prezentu na pierwsze święta ... dajcie jakiś pomysł plissssssssssss

Jolik, u mnie podobnie. Wszystko co miało być na święta już Idze dawno "dałam" :)

a tak wogóle to cześć dziewczyny. Wysłałam Wam wcześniej (w razie czego) życzenia bo nie wyrabiam.... :) a wczoraj najadłam się jeszcze ciastek i dziś Iga jest średnia :) a tu tyle roboty. Właśnie gotuję gar bigosu. Boziu jak bym się nim najadła.
Wiecie, wczoraj pierwsze co włożyłam do ust to kanapka o 16. Z tego wszystkiego nawet głodu nie czuję. Wczoraj robiłam 2 rodzaje ryb, zakupy...ufff, :) ale lubię te akcje przedświateczne

reklama
Witam mamuśki!!! Widzę,że przygotowania w pełni.Ja też już zaczęłam przygotowywać żarełko,ale nie za duzo , bo w pierwszy dzień świąt idziemy do moich rodziców juz od rana,a w drugi dzień zaprosiła nas teściowa, ale nie omieszkała nadmienić,że mamy się zjawić tylko na kawę.Z prezentami też jestem prawie gotowa, tylko dla mężusia nic nie mam, jutro rano (mam nadzieję,że pogoda na to pozwoli) mam zamiar zrobić jeszcze rajd po sklepach, bo pomysłu nie mam żadnego.

Vertigo dziękujemy za śliczną kartkę!!!

Do góry