reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Magdusiek ja też nie mam pomysłu na prezent dla siebie ;) Z resztą dla innych też nie! Największy problem mam z chrześniakiem który jest w gimnazjum. Co można takiemu chłopcu kupić?

Jolik a masz już dla Tymka puzzle podłogowe?

reklama
Doxa- no własnie nawet i to już ma. Kupiłam puzzle z pojazdami.
Matę dostanie od chrzestnej. Od jednej babci zabawki od drugiej książeczki (na wyrost) i ciuszki.
Jutro Marcin wziął sobie urlop więc ja pojadę na ostatnie zakupy może coś mi wpadnie w oko ...

W tym roku nie robimy sobie z mężem prezentów. Zbieramy na lepszy aparat cyfrowy :-)

czesc laski i bobaski... :)

mielismy dzis wstac wczesnie, ale oczywiscie dupa... jak codzien, spalismy dio 10... :)
ja sie biore za porzadki, a Miska zagonie do tluczenia orzecow... na korytarzu, bo Prezes spi... :)

skrecilismy wirujacy swiat dla Prezesa, na sam widok swiatelek jego oczy malo nie wyskoczyly... ale jeszcze troche sie tego boi... :)

Magdusiek, poszlo na: magdusiek@poczta.onet.pl
chyba, ze masz innego maila... :(

frezja ale twoja córcia jest starsza od mojego chłopa o ponad miesiąc! także wiesz ;)
tymuś od nas dostał matę (już ją używa i koniec) od cioci dostanie stojak z zabawkami i pozytywką (żeby można było mu postawić na jego ukochanym przewijaku) a od dziadków huśtawkę (na wyrost ;D )...
prezent dla męża kupiłam na allegro i nadal nie dotarł :( chyba się pochlastam jak nie dojdzie do świąt!!!

Monique Strauss SPÓŹNIONE ALE SERDECZNE ZYCZENIA DLA SZYMONKA od Natalki i babyboomowej ciotki Luszki :D :-* :-* :-* :-* :-* :-*

po czterech dniach spędzonych bez taty moje dziecko zrobiło się marudne jak sam  >:D
mam nadzieję, ze wypuszczą jaśka już jutro i przypruje do synka... i da mi odpocząć. ja po prostu tracę już wenę twórczą jeśli chodzi o gry i zabawy...
i jeszcze się wściekam tymi przesyłkami co nie dotarły  :mad: :mad:

Dzien dobry Mamusie!!!

Gabrysia wczoraj spala bez przerwy od 13 do 19, pozwolila nawet mamie pojsc do kina (Wierny ogrodnik - polecam, ale uprzedzam, ze bardzoo smutny); w nocy za to sie nawstawalam.. :)

Doxa ja swojemu chrzesniakowi kupilam mikroskop (od 8+)

KOCHANE MAMUSKI I DZIECIACZKI
ZYCZE WAM ZDROWYCH SPOKOJNYCH RADOSNYCH SWIAT. DUZO PREZENTOW POD PACHNACA CHOINKA .BEDE TO SWIETA DLA NAS WSZYSTKICH WYJATKOWE.....PRZY STOLE MOZE NIE ALE W FOTELIKU USIADZIE Z NAMI TAK WAZNA ISTOTAKA - CZYLI NASZE BOBASKI.
VERTIGO DZIEKUJE ZA SLICZNA KARTKE. :)

reklama
Ina - nio to niewesoło zapowiadają Wam się Święta. A co małego dopadło?

Widzę, że wszystkie mamusie zagonione :-)
A my teraz odpoczywamy ... ja po sprzataniu, a Tymuś po wspaniałej zabawie :-)
Razem się werandujemy :-)

Do góry