reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

czeeeeeeeeeeeeeść
tak naprawdę to Kubuś będzie szczepiony jako ostatni. wczoraj dostałam wyniki- bilirubina spadła do 1 czyli zielone światełko na szczepienie ale dopiero po świętach i waży już 6 kg, no to da się odczuć ;D
dziękujemy za kartki i życzonka :laugh:

reklama
my tez szczepimy dopiero po swietach. czekamy az Tola skonczy 2mce - wtedy dostanie infanrix

jeny, dzisiaj juz 22, a ja w ogole tych swiat nie czuje... nawet wigilia bedzie okrojona, bo nigdzie nie idziemy (bedziemy sie pozywiac darami ;) ) - Tosia popoludniami daje czadu i nie chce nam sie z nia walczyc na 'obczyznie' ::)

Witamy drogie panie i panowie :laugh:

Doxa dziękujemy za życzonka.

Efunia ty się tak nie chwal ;D Natalka spała od 21:00-5:30 ;D oczywiście bez przerwy ;D

Hmmmm ja wogóle nie czuję tych Świąt nie wiem co ze mną :(
Jutro zaczynam piec ciasta i muszę przygotować jak najwięcej żeby w sobotę mi rąk nie zabrakło. I tak dużo nie będę gotowała bo w 1 święto do teściów idziemy a w 2 mąż idzie na 24h do pracy więc kto by to zjadł ;D -ja.
Na wigili będzie u nas siostra z czego się bardzo cieszę bo po kilku miesiącach nieodzywania w końcu się pogodziłyśmy a dodom że to moja ukochana siostra ;D zawsze się razem trzymałyśmy ::)

Dzień doberek Babulce,
Piekne życzenia składacie. Bardzo, bardzo dziękujemy.
Doxa,
To dobrze, że Oli chce być menago, bo jak nie On to kto?!
Tylko, Jasio sam będzie zaciągał, bo chłopaki nie chcą sie bawić ;)

Hej dziewczynki i słodkie maleństwa !
Coraz rzadziej zaglądam na forum ze względu na brak czasu i nie tylko ...
Wielkimi krokami zbliża się bowiem dzień powrotu do pracy więc staram się cały wolny czas poświęcić mojemu maleństwu.
Tak jak i Wy gadamy sobie prawie przez cały dzień. "Aaaaaaa guuu" to obecnie najpopularniejszy w naszym domku zwrot :-)
Bardzo dziękujemy za piekne życzonka i my również chcemy je Wam złożyć ... to na wypadek jakbyśmy sie przypadkiem już nie "słyszały" przed świętami :-)

Kiedy już zabłyśnie na niebie pierwsza gwiazda
W tą grudniową wigilijną noc,
Niech ogarnie Was uczucie radości, miłości
I szczęścia tak silne,
Aby trwało przez cały Nowy Rok

W związku z magiczną atmosferą Świąt Bożego Narodzenia, która ogrzewa dom i opromienia serca
Życzymy Wam aby pod choinką znalazły się radość, szczęście, życzliwość, wzajemne zrozumienie oraz aby spełniły się wszystkie marzenia

Jolik z Tymusiem​

bswieta19hi.jpg

Jolik,
Kiedy ten straszny dzień??
Bedzie dobrze! Czas Ci szybko zleci!
Ja zaraz się szykuję na półdniową sesję w gabinecie kosmetycznym + fryzjer. Oststnei minuty jestem rudzielcem

Małgosiu - wracam 6 lutego :-(
Nie wiem jak to będzie ... tym bardziej, żę opiekunki jak nie miałam tak nie mam :-(
Nie mam pojęcia co robić :-(

Czesc,
Nieprzytomna jestem, Natalia długo wczoraj jadła, ja zasnęłam i obudziłam się po drugiej skręcona w chiński paragraf, a Natalka słodko spała na mnie. Draka zaczęła sie gdy chciałam ja przełożyć do łóżeczka... wkońcu przespała noc z nami, uznałam, ze jestem zbyt zmeczona na walkę.

Tosiu i Vertigo - dziękujemy za piękną kartkę!
Teddy - do mnie Wasza nie doszła :(

Jolik - praca szybko zleci i już znowu będziesz z Tymkiem. A może przedłużą macierzyński...

Magdusiek mnie to wydłużenie i tak by nie objęło :-( macierzyński kończy mi się w tym roku - 30 grudnia !!! :-(
Muszę sobie z tym jakoś poradzić, ale wiem że będzie bardzo ciężko :-( Koniec z tymi smutkami :-) Święta się zbliżają !

Musze się Wam do czegoś przyznać ... nadal nie mam prezentu, a co najgorsze nawet pomysłu na prezent dla Tymka :-( Wszystko co chciałam dla niego kupić już kupiłam, ale nie wyobrażam sobie, żeby nie dostał od swoich rodziców prezentu na pierwsze święta ... dajcie jakiś pomysł plissssssssssss

reklama
Ja nie mam pomysłu na prezent dla siebie - ślęczę nad listem do sw Mikołaja i nic mi do głowy nie przychodzi - wszystko o czym marzyłam dostałam ostatnio na inne okazje i bez okazji. Pierwszy raz w zyciu mam taki problem, zwykle moja lista była bardzo długa, tak, zeby mozna było spokojnie wybrac wg uznania a teraz pustka...

Natalka dostanie od nas matę, od Dziadków klocki - grający ślimak - ciut na wyrost, od Pradziadków ubranko, od Cioci - Prababci śpiworek do spania, a od innych nie wiem.
Z pracy dostała ciuszki, kapcie z grzechotkami, grzechotkę, zabawki do kąpieli i misia.

Do góry