reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Przepraszam, bydło ze mnie wychodzi.
Teddy Krystianku baaaardzo dziękujemy za pamięć. Wy to macie talent! A na Prezesie to możesz zarabiać. Do reklamy Go, najlepiej tej kabaretowej (UWAGA: SPAM) PLUS GSM!

cmok, cmok, cmok, cmok,

reklama
małgosiu znaczy ma się nie błąkać pod twoimi oknami? ;D ;D
cholera, myślałam, ze coś przywiezie ;D
ja też tak myślę, ze na 3 dobę go wypuszczą. któryś lekarz straszył go tygodniem leżenia :p ale wierzyć mi się nie chce żeby tak trzymali po głupim wyrostku... :p mnie i tymsona po cesarce chcieli już w 4 dobie wywalać do domu :)

Efunia to co???? po cesarce siedzialas w szpitalu dluzej niz 4 dni????? szok....ja w niecalej 3 dobie po cc poszlam do domku :)
efunia pisze:
małgosiu znaczy ma się nie błąkać pod twoimi oknami?  ;D ;D
cholera, myślałam, ze coś przywiezie  ;D
ja też tak myślę, ze na 3 dobę go wypuszczą. któryś lekarz straszył go tygodniem leżenia  :p ale wierzyć mi się nie chce żeby tak trzymali po głupim wyrostku...  :p mnie i tymsona po cesarce chcieli już w 4 dobie wywalać do domu  :)

tak, bo tymuś tracił na wadze i u nas nie wypuszczaja noworodków póki to się nie zatrzyma. a najlepiej jak dziecko zacznie przybierać... także wyszliśmy w 6 dobie.

hmmmm Alan tez stracil na wadze, bo to ponoc normalne ale widac Tymus musial duzo stracic skoro az tak dlugo was trzymali..... a gdzie rodzilas?

Efunia,
Jak Twój małż chce być u mnie na święta, to Ty mnie uprzedź Kobieto!!
Ja po kleik skoczę, chyba, że chłopu źle życzysz, to tatarem z łososia i śledzikami nakarmię.  ;D
Bigosik mogę dorzucić i makiełki.  ;D

Teddy bardzo dziekujemy za kartkę , po prostu aż nas zatkało z wrażenia , Wy to chyba lubicie niespodzianki robić. Duże buziaki dla Krystianka.
My właśnie wróciłyśmy ze szczepienia. Oj darło sie to moje dziecię , darło. I kolejny szok który musiałam przeżyć to waga mojego dziecięcia. Weronika waży już 5130g , ku przerażeniu mojego męża. Mam nadzieję , że za niedługo przestanie w tak zastraszającym tepie tyć.

Małgosiu Twój Jaś to całkiem duży facet , no i jakie fajne minki strzela. Jak ty to robisz , że udaje Ci się to na fotkach uchwycić?

reklama
Do góry