reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
vertigo u nas bebilon pepti na recepte 12,50. nie wiem jak smakuje ale wiem, ze pachnie jak karma dla psa... niezbyt zachęcająco
uczulenie u mojego tymusia objawia się w taki sam sposób jak u twojej tosi... też łuszcząca skórka przy brewkach i koło noska. tylko na klacie skórka jest ok.
byliśmy na szczepieniu i bilansie. mamy iść do szpitala!!! pani doktor podejrzewa zespół złego wchłaniania... boże, odechciało mi się wszystkiego. i tych świąt i wzystkiego... nie moge pisać, bo ryczę...

efunia Ty to masz pecha, w coazy prawie kazdy weekend siedzialas w szpitaku i teraz znowu Was nim strasza :(
Ale najpierw koniecznie zaczerpnij opinii innego lekarza i trzymajcie sie i badzcie na swioety w domu ;)

Efunia - wierz, że to tylko podejrzenia !!! Trzymajcie się !

Nio Orzech, ale sobie pogodę na tę drogę wybraliście. Bytom niedługo zniknie .... pada, pada, pada
Uważajcie na siebie !!!

Uff, przebrnęłam przez wątek witam po dwóch dniach bez włączonego komputera.

Cześć wszystkim!
Dzieciaczkom składam spóźnione życzenia!

Mam świetny nastrój, własnie wróciłam z dwugodzinnego spaceru, kupiłam jemiołę. Wczoraj rano pojechałyśmy z Mamą i Natalką do Arkadii -Natalia spała przez cały czas, później pojechałam do rodziców, fajnie było. W domu trochę świąteczniej, ale choinki jeszcze nie mam, może w czwartek? W piątek chciałabym ją ubrać, już się nie mogę doczekać.
A poniewać brakuje nam jeszcze jednego prezentu to jutro jedziemy do ikei - pewnie przy okazji kupię trochę ozdób świątecznych!
Dzisiaj w pracy Wigilia, ale nie miałam jak zostawic Natalki, a tam będzie ok 150 gości, tłum dziki w nie az tak dużym biurze, sporo osób będzie paliło mimo, że normalnie nie wolno palić i raczej wszyscy tego przestrzegają. Trochę żałuję, że z niektórymi się nie spotkam, ale co tam.

reklama

jezuuu wiem juz co jest mojemu synkowi i czemu sie tak wydzieral.....mial tak zatkany nos ze dorosly by sie wsciekl.....laryngolog go przetkala i teraz...inne dziecko...ciszaaaaaaa :)))

Do góry