reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ewcia1981 - tak kazała mi przyjść po okresie. Na szczęście jeszcze go nie miałam i mam nadzieję, że szybko się nie pojawi :-) Nio to ja się piszę na ten zastrzyk !!! :-D
A Ty wiesz dlaczego nie masz czasu na forum :-) .... przystopuj z .... :-)

reklama
JA MOJEGO GINA WYPYTALAM ILE TO TRWA I CZY PRZEYJE TO- ODPOWIEDZIAL ZE DAM RADE A TRWA TO DO 5 MINUTEK. WIEC MOZE NIE BEDZIE ZLE.ALE STRASZNIE SMIERDZI TEN ZABIEG I MOZLIWE SA OBFITSZE UPLAWY W PIERWSZYM MIESIACU

Ewcia1981 - kiedy się na to wybierasz? 5 minutek? spoko damy radę, póki co jednak nie chcę nawet o tym myśleć mam ważniejsze sprawy na głowie :-(

Tosia wazy 5kg ;D i ja sie martwie czy jej mojego pokarmu starcza.
Diete musze rozszerzyc - odpadaja jajka, bulki (w tym tarta) i kozie mleko :( w swieta moge zjesc jajko - dyspensa, kurde ;)
Dostalismy nowa masc na skorne efekty uczulen, chcialam bezpieczna niesteroidowa to mam: 150pln! Poza tym specjalny plyn do kapieli, ciekla parafina i masc cholesterolowa.
Na sluzowate kupki 2* 1/4 smecty przez 3-4dni. Musimy wykluczyc (posiew) infekcje drog moczowych, bo kupki i rozdraznienie moga byc jej objawem. :(
Oczywiscie pediatra i posiew prywatnie - chyba poszukam jakiejs dobrze platnej posady ;)

efuniu, Tymek pil bebilon pepti - to na recepte? ile kosztuje? da sie to wypic? bo to jedyne mleko, ktore ja moge pic.

reklama
Do góry