reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Ja do Fryzjera, masaż, manicure, pediciure ide na cały czwartek. Ciekawy dzien przed Jachem ;)
A w poniedziałek do teatru i na pogaduchy z przyjaciółeczkami. Juz się cieszę. Reszta dni to zakupy i przygotowania do świat.
16 osób w pierwsze święto ::)

Teddy Czy to nie jest przypadkiem nosidło Baby Bjorn? Pytam bo też przymierzałam takie w Świecie dziecka i strasznie mi sie podobało. Cały czas sie zastanawiam czy kupić ale ta cena mnie powaliła.

tak Luszka, to wlasnie to.... model Oryginal.... faktycznie z cena przesadzili, ale w ogole nosidelka sa drogie... az bylam w szoku...
jeszcze to bebe confort co ma Malgosia ma cene taka do przyjecia, ale na mnie sie ono kiepsko ukladalo - za duze mam do niego cycki - bo bym wziela wlasnie to... no i troche trudniej sie zaklada, ale po prostu sie trzeba naumiec... :)

wlasnie sobie polazilismy z prezesem po chalupie 20 minut i chyba zaakceptowal noszenie "na rekach"... bo normalnie nie bardzo chcial...
ale widac swiat z pozycji nosidelka wyglada mu dosc atrakcyjnie... :)

Teddy Ja tam pojechałam z zamiarem kupienia nosidła Bebe Confort ale jak zaczęłam przymierzać to po pierwsze trudniej było mi Natalkę włożyć niż do tego Baby bjorn a przede wszystkim Jarek stwierdził że w tym Bebe Confort Natalka ma wygięte plecki.Z a to w Baby Bjorn były idealnie prosto. No i mi było wygodniej. Więc w rezultacie nie kupiliśmy żadnego bo mieliśmy sie zastanowić. I tak sie zastanawiamy do dzisiaj............. ;D

Frezja Pisałaś że kupiłaś książkę z masażykami w Empiku. Ile tam kosztuje? Chce wysłać małża a nie wiem czy kupić tam czy zamówić w necie. :)

Luszka, no wlasnie ja mialam takie samo wrazenie, ale myslalam, ze to z powodu mojej budowy... ;)
mi bardzo zalezalo, zeby dziecie nosic glownie przodem do swiata, dlatego wymyslilam te chuste... bebe confort jest bardzo zabudowane i ta pozycja byla dla nas niewygodne, bo przez moje cycki Prezes sie nie miescil... a w tym sie miesci calkiem niezle... :)

jej ja zanim sie przebuje przez to co napisalyscie to bedzie polnoc,
efunia ja wlasnie wczoraj zjadlam krokiet z barszczem:)
Barszcz mialam bez czosnku a krokiet byl z farszem z kurczaka, ale byla w nim jedna cebulka, byl zrobiony tradycyjnie, wiec obtoczony w ciescie nalesnikowym i bulce tartej i usmazony na oleju, potem odsaczony na reczniku papierowym....Anulce nic a nic nie jest :laugh:

reklama
Do góry