reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
aj... bo poszlismy do Tesco sie rozejrzec... moze jakies pieluchy w promocji czy cus i nieszczesliwie wzielam ze soba cala kase jaka byla w domu...
no ale wstapilismy sobie popatrzec do Swiata Dziecka... i wyszlismy z nosidelkiem za 3 stowy... :p

tyle, ze ja wcale tego nie zaluje... jeszcze w drodze do domu owszem, ale ja sie poprzymierzalismy do niego, to mi wyrzuty przeszly... :)

szmata szmata... nie mam kiedy jechac po material, a swieta, "parapetowa" u kumpeli... no musialam cos wymyslic, bo nie mam co z tym dzieckiem zrobic... a w wozku to go nie chce godzinami trzymac...

no i wlazlam do tego sklepu... rozejrzec sie... przymierzyc... ::)
przymierzylam... i juz nie chcialam zdjac... ;)
... probowalam tez z innymi, tanszymi... ale to nie bylo to... moze na osobe normalnej postury, ale nie na mnie... ;)

a co najlepsze.. Misiek byl tam ze mna... i zamiast mnie powstrzymac, to stwierdzil, ze jak chce, to mam sobie kupic...

No i dobrze Ci powiedział :) Prezesowi będzie git i to będzie najfajniejszy prezent świąteczny :)

Chyba pójdę jakiś obiad robić. Bo jak się obaj moi panowie głodni obudzą to dwóch na raz nie nakarmię ;) ;D

reklama
na szczescie Prezesowi sie podoba... w kazdym razie nie oponuje...
tego sie najbardziej obawialam...
.... zeby tylko troche wolniej rosl niz dotad... ;)

Do góry