reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Małgosiu ja sie moze zle wysłowiłam - nie chodzi, zeby dziecko w wieku 2 lat smigało, ale zeby powolutku zapoznawac je z nartami itp Jak rodzice jezdza to zawsze łatwiej. A potem bedziemy scigac sie z Twoją Olą ;)
Orzech my jedziemy na poczatku marca (tzn planujemy) i jedziemy ze znajomymi ktorzy maja polroczna coreczke i bedziemy jezdzic na zmiane. Moze masz chęc jechac ? Mowie serio. Fajni jestesmy ;) :laugh:

reklama
LIndsay jasne ze mam chec :) Rany, ale byloby fajnie :)
A gdzie sie wybieracie??
WOjtek jeszcze nie wrocil, wiec na razie ekscytuje sie sama, ale...... , ale on jeszcze bardziej kocha narty niz ja :)

Ida slyszalam kiedys wypowiedz psycholiga dzieciecego na temat wyjazdow, do 6 miesiaca zycie to zaden wyjazd nie jest dla dziecka mily, takie dzieciaczki lubia spokoj i znane im mieszkanie, wiec jak chcecie wyhezdzac, to trzeba faktycznie wybrac miejsce gdzie bedzie Wam wygodnie.

Ja sie nawet teraz zastanawiam jak to bedzie u moich rodzicow na swieta, bedziemy tam prawie 3 tygodnie, mala sie bedzie musiala przestawic na wielki dom i tlumna rodzinke ;)

My tez raz sie kochalismy, ale nie bylo to zbyt mile i dosyc bolesne.
Starszia mam ochote na te narty, ale wiem, ze musimy zagwarantowac dziecku niezle warunki dlatego szukam miejsca ktore by sie nadawalo i ldatego odpadaj Alpy bo tak daleko to nie chce wiezc dziecka

mam dosyć lekarzy wrrrrrrr.... co jeden to inna opinia a ja w tym wszystkim skołowana...
kolki wróciły :( słabsze, ale jednak. nie wiem czy przez to, ze zmniejszyłam samowolnie dawkę leku czy co?
mam już wszystkiego dość :( :(
i ryczeć mi się chce :(

reklama
Do góry