reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

efunia a co to za filologia, ktora trwa 6 lat?

a a propos ksiazek to przeczytac a nauczyc sie to mala roznica, nie uwazasz???
Na medycynie nie czyta sie ksiazek tylko sie ich uczy na pamiec i to nie sa zadne zarty, tak na prawde jest.
( np. 5 tomow- kazdy po 1500 stron - na pamiec, powaga - to jeden z egzaminow)

reklama
Cześć,
Mam dziś bojowe zadanie - jadę z Natalią na szczepienie, po drodze wstąpię po Mamę, zaoferowała się pójśc ze mną, ale pierwszy raz będę z Natalią jechała SAMA samochodem. Na dodatek w moim samochodzie pasy są na styk z fotelikiem, cudem udaje się je zapiąc, wczoraj przeszłam kurs ;)
Nasza córeczka jest słodka, wczoraj zasnęła o 23:30 i spała do 5:30, kolejna pobudka koło 8:30 i teraz znów śpi. Zauważyłam, że jedyne co mogę przewidzieć to ładny sen w nocy (chyba, że coś zjem np. kalafiora - słabo bylo bo stękała i stękała) i sen w okolicy południa. Wczoraj gdy miała za dużo wrażeń - drugi dzień wizyty Dziadków i o zwykłej porze nie mogła usnąć, bo wciaż się coś działo to zaczęła płakać ze zmęczenia, ale jak ją wsadziłam w kombinezon i wywiozłam na spacer to od razu była cisza i spokojne dziecko. NIesamowite...

magdusiek pozadrościć córuni... :)
wiesz co, usiłowałam ci po raz drugi wysłać te domisiowe śpiewanki i znów mail wrócił :( nie wiem czemu...

Ja tez czekam na swieta. Wczoraj bylismy po kilka prezentow, juz mam prawie wszystko, mieszkanko posprzatane, czas chyba je ozdobic swiatecznie...

Cześć Kobietki,

Jasio dzisiaj dał mamie pospać od 22.00 do 4.35! Bez jedzenia!
Może wczorajsza imprezka tak Go uśpiła. Miałam teściów i rodziców. Ola ma imieniny więc...
Atmosferka zdechłego pytona, nawet nalewja mojego taty nie rozładowała namacalnego napięcia. Oczywiście jak zwykle moja ukochana tesciowa wychodząc, zapytała uroczo "Małgoniu możesz mi spakować trochę jedzenia? W domu nic nie mam"
Bez komentarza. Oczywiście tekst, który mój mąż zinterpretował jako komplement w moją stronę, czy mogę jej coś na święta przygotować, bo ona nie ma czasu. Siedzi starucha w domu, pierdzi w stołek z koleżankami emerytkami i nie ma czasu. Uroczo odpowiedziałam "Nie, nie mogę!"
Szlag człowieka może trafić i oczywiście tysiące uwag, On powinien leżaeć płasko (to dot, leżaczka), powinnaś tzrymać go w ciszy, bez świteł, żle jest ubrany itd.
Powiedziałm, juz że nie chcę ich widzieć do przyszłego roku. :p

Małgosiu, ale przyszły rok blisko, może powinanś wybrać odleglejszą datę ;)
A mnie ojciec Kamila na dzień dobry spytał jak stoję z wagą. Tak mnie zszokował, że nawet nie zareagowałam... co za pytanie? Widujemy się dwa razy do roku (oni mieszkają w Gdyni) i nie ma o co pytać? Przyjechał do wnuczki a pyta o wagę i poród, a jak usłyszał, że normalnie, a że poród nie boli to mi wmawiał, że owszem. kurcze, rodził czy jak?

małgosiu dokładnie o tym samym pomyślałam, ze przyszły rok już za 3 tygodnie... nie zdążysz ochłonąć nawet :)
ja moją kochaną teściową widzę co ok. 3 miesiące i to i tak jak dla mnie za często! :laugh:

reklama
Ale nie miałam na mysli pierwszej dekady!!
Znalazłabym sie wtedy w zakładzie zamkniętym. Bankowo!

W GALERYJCE, PRZEŚLICZNE DZIECIACZKI!!
Wreszcie widac Igunie!
Lindsay,
Cudny Maciusiek
Doxa,
Oli przebił Jasia w konkursie na najbardziej zadziwionego obywatela RP.

Do góry