reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Vertigo - to dobrze, że jest OK. A stawkę wziął niedzielną hihihi

Karen - póki co każdej, która już chrzciny już organizowała uroczystość się udała :-) Myślę, że u Ciebie nie bedzie inaczej. Będzie dobrze :-)

reklama
Cześć dziewczynki,

Joliczku dzięki za e-maila.
Wszystkiego najlepszego dla Tymusia, oby nadal był taki grzeczny i kochany.

Efunia, zazdroszczę że już po chrzcinach...:)

Vertigo, dobrze że to nie jakieś porządne zaziębienie... bidulka by się męczyła jeszcze bardziej.

dzień dobry...
na moje własne zyczenie moje dziecko wczoraj miało kolkę :( :( zaczęłam mu zmniejszać dawkę lekarstwa (nie dwa razy dziennie a raz mu dałam) no i jak głupia (głupia, głupia, głupia pipa!) nażarłam się sernika i snikersa (w sobotę i niedzielę)... fakt, że kolka była słaba, ale była :-[ :-[ :-[
na dodatek tymuś jest okropnie niespokojny po tej orgii słodyczowo-nabiałowej...
szkoda mi dzieciaka, ze ma taka głupią matkę... :-[
znów wracam do diety..

Witajcie,
Weekend szybko minął, ale był przyjemny ;)

Efunia - Tymek na pewno Ci wybaczy, przecież jadłaś to wszystko na jego imprezie :-)

Syla - dzięki ! Tymuś z dnia na dzień jest coraz grzeczniejszy :-) Kocham go nad życie !!!

czesc kochane :)

Syla super dzieciaki i fajne kolory masz w aparacie ;)

ewcia a co to za prezent od ojca chrzesnego?

OK czytam dalej zdjecia to nie wszytko :)

efunia masz racje, ze fajnie byc lekarzem,
1.kasa nieziemska,
2.zarabia sie tez w niedziele, bo pacjenci na szczescie choruja nie tylko w dni tygodnia
3. ba- w nocy tez mozna legalnie przyrobic, bo w nocy tez dzieciaki np. maja goraczke i trzeba pilnie im pomoc, albo komus nagle przestaje bic serducho...trzeba tylko pojechac, uruchomic i zebrac kase.
4. a wiesz jakie banalne studia i czys ich trwania: 7 i pol roku siedzisz w ksiazkach i miedzy chorymi
zyc nie umierac :laugh:

Ja sie dziwie na prwde ze na swiecie jest tak malo lekarzy i wszedzie sa niedobory lekarzy przeczez to wymarzony zawod
;)

reklama
nota bene ja studiowałam lat 6 i szczerze mówiac nie sądzę żeby jakikolwiek lekarz widział na oczy tyle książek ile ja musiałam przeczytać... ;) bywały egzaminy z 400 pozycji :)

Do góry