reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Jaka piękna galeryjka :) Syla - Twoje dzieci słodkie. A Filipek i Tymuś - bajka.

Jolik- dzięki za kołysanki :) Dopiero teraz usiadłam do komputera, bo goście przez cały dzień. Natalia dzielnie się spisała, nawet sporo pospała popołudniu, jak nigdy. To zasluga mojej Mamy, która wzięła ją w kocyku - najwyraźniej Natalce bardziej pasowało. Tylko, że trochę się boję co będzie w nocy...

Witam dziewczyny,
Dwa dni mnie bylo i ciezko nadrobic.
Małgosiu wszystkiego super najlepszego z okazji "pożycia" :)
Karen, Kaszu, Mała26 - fajnie ze jestescie.
Luszka nam tez ropiało oczko. Dostalismy biodacyne po 1 kropelce 3 x dziennie. Przeszło, ale u nas dochodzi najprawdopodobniej zatkany kanalik łzowy. Wyjasni sie w przyszłym tygodniu. Przemywaj rumiankeim i sola fizjo-czesto w ciagu dnia. Na kazde przetarcie czysty gazik, wacik czy co tam masz.
A my dzis zaliczylismy drugą kolkę. Koszmar. Ryczył i ryczał, a łezki mu ciekły. Serce sie kroi :(

Tymuś Jolikowy - Sto lat Maluszku :) :-* :-* :-*

Doxa czy Twoj Oli tez po zelazie ma takie problemy z kupką. I takie śmierdzace kupki ? Bidulek nie robi kupki przez kilka dni i sie męczy. :(

Jolik, Efunia dzięki kochane za maile. są super.

dzień dobry kochane
chrzciny sie udały. w kościele mały spał, nawet polewanie główki go nie wzruszyło...
za to w domu było okropnie... od początku wiedziałam, ze chrzciny na 18 to bzdura... moi rodzice pojechali przed 22 ale moje kochana :p teściowa się zasiedziała i wypłoszył ją dopiero nieustanny wrzask mojego dziecka... jeszcze mnie wkurwiła baba, bo wciąż się dopytywała co mu jest. tłumaczę jak człowiekowi, ze jest 23 i on jest zmęczony, że obcy ludzie, hałas... nie jest przyzwyczajony... a ona swoje i apiać od początku się pyta co mu jest. o żesz w p... kopana!
no nic. było minęło. mały zasnął przed 1 w nocy ukołysany vivaldim (relaksował się prawie godzinę zanim doszedł do jakiego takiego spokoju!) i obudził się o 3.30 :( no nic nie dziwie mu się po takich przeżyciach...
teraz zasnął.
dziś idziemy po choinkę ;D ale fajnie :)

tymusiu sto lat spóźnione ale serdeczne... ucałowania od tymusia :)

wyślę wam te domisie ale jutro dziewczynki, bo dziś jedziemy do taty na urodziny, a poza tym u mnie to strasznie powoli wysyła... z pół godziny :-[
znalazłam też stronę z piosenkami z gumisiów (do ściągnięcia) + teksty... wysłałam mailem tym,których adresy miałam, ale jeszcze może tu podam http://www.gdynia.mm.pl/~adriang/

a dziewczynom które mają problemy z kolkami polecam ten lek który my stosujemy. kosztuje 5 złotych na receptę, my podajemy 1 dziennie, choć na początku dawaliśmy 2 razy... i tymuś nie cierpi!

reklama
Do góry