magdusiek
Październikowa Mama 2005
Hej Hej
Zakończyłam połóg!!!
Jolik - wszytskiego najlepszego dla Tymka - moc buziaków
Małgosiu - mnóstwo radości z pożycia, współżycia i w ogóle z życia
Efunia - jeśli mogę dostać to też chcę magdusiek@poczta.onet.pl
Karen, Kaszu - fajnie Was widzieć
Patka - gdyby nie płeć naszych dzieci to kto wie
Natalia była z nami u gina, przespała podróż w obie strony i wizytę, a później usnęła wcześniej niż zwykle bo o 0:30. I spała do 5:00 chyba czy jakoś jeszcze dłużej.
Rano odciągnęłam z jednej piersi prawie 150 ml, w szoku byłam, ale czułam, że jeśli nie użyję laktatora to któraś mi wybuchnie. Więc mam troszkę zxapasu w zamrażarce Zaraz będą rodzice Kamila w związku z czym ich wnuczka w pięknie wysprzxątanym przez Kamila mieszkaniu zsikała się na przewijaku, a następnie poprosiiła o jedzenie... więc te pieluchy i ubranka walają się na przewijaku.. może szybciej zje niż oni przyjadą i zdążę zwinąć ten majdan
Zakończyłam połóg!!!
Jolik - wszytskiego najlepszego dla Tymka - moc buziaków
Małgosiu - mnóstwo radości z pożycia, współżycia i w ogóle z życia
Efunia - jeśli mogę dostać to też chcę magdusiek@poczta.onet.pl
Karen, Kaszu - fajnie Was widzieć
Patka - gdyby nie płeć naszych dzieci to kto wie
Natalia była z nami u gina, przespała podróż w obie strony i wizytę, a później usnęła wcześniej niż zwykle bo o 0:30. I spała do 5:00 chyba czy jakoś jeszcze dłużej.
Rano odciągnęłam z jednej piersi prawie 150 ml, w szoku byłam, ale czułam, że jeśli nie użyję laktatora to któraś mi wybuchnie. Więc mam troszkę zxapasu w zamrażarce Zaraz będą rodzice Kamila w związku z czym ich wnuczka w pięknie wysprzxątanym przez Kamila mieszkaniu zsikała się na przewijaku, a następnie poprosiiła o jedzenie... więc te pieluchy i ubranka walają się na przewijaku.. może szybciej zje niż oni przyjadą i zdążę zwinąć ten majdan