reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

słuchajcie te piosenki to domisiowe śpiewanki... ładne i proste :) ja już większość umiem zaśpiewać :)
jak chcecie to dajcie maile, bo nie wszystkie znalazłam w "terminy porodów i nasze komórki" :-[

reklama
Witajcie dziewczyny,

Jak to się dzieje, staram się być na bierząco a już jestem 6stron w plecy ::)

Oli, DUUUUUUŻŻŻŻŻEEE buziaki od cioci Sylwi i Iguni z okazji kolejnego miesiąca nowych wrażeń. Oby wszystko się unormowało z Twoją krewką i abyś rósł na pociechę rodziców, jak do tej pory, przystojniaku!!!

Witaj Justyn, super że się odezwałaś. Zapraszamy częściej.

Efunia, super że niedługo będziedzie już ochrzczeni ;) A z teściową jakoś przeżyjesz.

Ja wczoraj byłam na tym balu, o którym Wam kiedyś pisałam. Nie wiedziałam że będzie tak miło. Trochę dziwnie się czułam po tylu miesiącach spotkać się z ludźmi z pracy i szefami ale było przesympatycznie. Byłam od 20 do 23. Później poleciałam do domu. Dostałam nawet dyplom za 5 lat w firmie, które minęły 2 lata temu ;D Trochę się opóźnili ;).

Całą imprezę prowadził Piotr Gąsowski. Później podobno tańczył z partnerką z "tańca z gwiazdami". No i po tym pokazie podobno już nikt nie chciał wejść na parkiet :laugh:
Niestety tańczyli po 23 i tego nie widziałam a szkoda. Był też Paweł Pawelec i Kaya. Niestety jej również nie widziałam i nie słyszałam. Szkoda ale wszystko opowiedziała mi siostra, która mnie zastępuje na czas macierzyńskiego :laugh:
Musiało być później bardzo sympatycznie. No ale ja też miałam sympatycznie bo po 3 godz przytuliłam Igunię :)

reklama
Do góry