reklama
Orzech
Fanka BB :)
czesc Karen ale dobrze, ze jestes
wszystkie urodzone dzieciaczli sa wpisane na piwrwszej stronie w galeryjce i w tym spisie ktory prowadzi Syla
wkrecisz sie znowu bardzo szybko, nie czytaj zaleglosci - szkoda czasu lepiej pisz co u Ciebie
wszystkie urodzone dzieciaczli sa wpisane na piwrwszej stronie w galeryjce i w tym spisie ktory prowadzi Syla
wkrecisz sie znowu bardzo szybko, nie czytaj zaleglosci - szkoda czasu lepiej pisz co u Ciebie
luszka
październik'05, lipiec'07
Karen fajnie że jesteś
Efunia ja też poproszę luszka@go2.pl. Powodzenia z chrzcinami. Ja to samo bedę przeżywać jutro. A teściową sie nie przejmuj.
Jolik Wszystkiego Najlepszego dla Tymka z okazji skończenia 3 miesięcy.
Ucałuj go mocno od cioci i Natalki :-* :-* :-*
Efunia ja też poproszę luszka@go2.pl. Powodzenia z chrzcinami. Ja to samo bedę przeżywać jutro. A teściową sie nie przejmuj.
Jolik Wszystkiego Najlepszego dla Tymka z okazji skończenia 3 miesięcy.
Ucałuj go mocno od cioci i Natalki :-* :-* :-*
Mój maly tez mial zapelenie spojowki lewego oczka po rumianku dostal takiego oczulenia ze ropa skleila mu oczko dostal antybiotyk GENTAMICIN,zapalenie spojowek jest normalne u noworodkow i niemowlat, co do wielkosci oczek to moj maly tez ma niesymetryczne pediatra mowila ze na razie bedziemy to oberowowac,sola mozesz przemywac ale idz z nim do pediatry po ten antybiotyk 3 dni i z glowy
kaszu27
Październikowa mamusia
Hej dziewczyny. I ja sie pojawiłam - oczywiscie piszac jedna reka z mała przy cycu ;D
Równiez dawno mnie tu nie było,ale po prostu nie mam kiedy zajrzeć
Kochana Karen serdecznie Cie witam i przesyłam buziaki :-* :-* :-*
Równiez dawno mnie tu nie było,ale po prostu nie mam kiedy zajrzeć
Kochana Karen serdecznie Cie witam i przesyłam buziaki :-* :-* :-*
reklama