reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

my chrzciny mamy jutro... oj będzie bal! chrzciny są na 18, a to jest pora zabaw i przygotowań do kapieli...
ja tymka też kładę na brzuszek. jak ma humor to dźwiga łebek i kiwa nim w te i wewte, ale jak nie ma to się złości... a jak jest zmęczony to kładzie główkę na ręce i zaczyna lizać piąstkę. komicznie to wygląda - jak mały kotek hihihi...

oliwerku wszystkiego najlepszego.

doxa pozazdrościć takiego dużego synka!

reklama
Witam kochane!

Wszystkim internetowym mamusiom Olivierek pięknie dziękuje!!!! Czytałam mu na głos Wasze życzenia, był bardzo zadowolony :) Przesyła Wam buziaki :-* :-* :-*

Duralex Oli też nie za bardzo lubi leżeć na brzuszku, główkę dźwiga ale jeszcze jej nie trzyma tak jak Jaś Małgosi ;)

Magdusiek na tych CD są gry i zabawy przedszkolne typu: Idzie sobie stonoga, albo Ojciec Wirgiliusz itp. każda w wersji instrumentalnej i wokalnej, jako kołysanki nie nadają się ;)

[bDoxa[/b], przekaz Solenizantowi najlepsze zyczenia i sto buziakow :-*

zdecydowanie opowiadam sie za zjazdem ;D

dziewczyny juz wiem chyba o co biega mojemu synkowi....nie moze biedactwo zrobic kupy.....co robic????? nie mam zadnych czopkow w domu ani nic.... :(( probowalam herbate koperkowa ale nie wiem czy ja mozna podawac ile dziecko chce

a moze jest sposob na zatwardzenie czyli "wycisniecie malego" mam ochote go wziac w pol i wycisnac jak cytryne ;) i wiecie co??? teraz jak wiem o co mu chodzi to sie nie denerwuje mimo ze szkoda patrzec jak sie biedny meczy......wczoraj bylo to samo ale w koncu wieczorem zrobil mega kupe ze ledwo sie to wszystko w pampersie zmiescilo ;)
co moze byc przyczyna takich sensacji???? dotad Alanek mial rzadkie kupy a teraz nic......moze to ze karmiac go sztucznie powinnam dawac wiecej picia....tylko ile i co? bo jak wspomnialam wczesniej chyba nie mozna non stop dawac koperkowej herbatki co?

czesc :)
To juz 3 miesiace?? alez ten czas leci

Oli Wszystkiego naj, naj naj,
Od Anulki buziaczek
od cioci Orzeszkowej tez buziaczek ;)

kupiłam dziś nowe firanki do dużego pokoju... właśnie je uprałam i powiesiłam. kupiłam też dwa obrusy, a wczoraj mnóstwo świątecznych ozdób. jak ja lubię święta!!! :)

reklama
Shady na zrobienie kupki pomaga włożenie dziecku termometru w pupę, ale nie można robić tego za często, dziecko samo powinno je robić. Przepajać możesz herbatkami hippa, rumiankiem, wodą ... a ile to nie mam pojęcia ;)

Oli bardzo dziękuje za kolejne życzenia!!! Oj leci ten czas, leci!

A ja wyrodna matka z okazji ukończenia 3 miesięcy, stwierdziłam że zacznę stopniowo, podkreślam stopniowo, redukować dawanie Olemu smoczka ;) ;D Duży chłopak już i bezkarne ssanie niestety się skończyło :(

Do góry