reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dopiero teraz widac ze Alanek to wdal sie we mnie.....tez spi pod ukosem.....dzisiaj obudzil sie z nozkami miedzy szczebelkami wygiety w chinskie "S" hhiih....dzisiaj montuje ochraniacz....tylko sie zastanawiam czy on nie jest za maly zeby dac mu kolderke? bo tak ladnie by wygladalo w komplecie...jak myslicie???

reklama
Magdusiek dokładnie tak jak pisze Doxa to są piosenki i zabawy dla przedszkolaków. Jeśli chodzi o kołysanki to ostatnio znalazłam w jednej księgarni na Tarchominie taką książkę.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75703896

Niestety była zafoliowana i nie mogłam zobaczyć jaka jest w środku. Kosztowała 29 zł z płytą i 25 bez płyty. Wydaje się dość fajna. Myślałam nawet żeby sobie ją kupić ale chyba zdecyduję się na Przytulanki.

jestem bardzo nieodpowiedzialna matka ;) teraz doszlam do tego wniosku.....moze ktoras z was powie mi jakie leki powinno sie miec zawsze w apteczce dla dziecka....to jedynie co mam to czopki Vaburicol czy jak im tam, czopki Eferalgan i termometr kupiony dwa dni temu.....co jeszcze trzeba miec na wszelki wypadek???

Shady - to i tak masz dużo :-) ja mam tylko termometr :-)
Na następnej wizycie u pediatry poproszę o listę niezbędnych "lekarstw".
Mój Tymek śpi pod kołderką od dawien dawna :-) Od samego początku nie lubiał rożków tak więc pozostawała tylko kołderka.

Jolik kurcze ze ja na to nie wpadlam...przeciez  faktycznie mozna poprosic pediatre o liste ;)

aaa pochwale wam sie....moj maly ma juz tzw przedzab, nie pytajcie jaka to roznica od zeba wlasciwego bo nie wiem...ale mala biala kreska na dziasle jest....mozliwe ze to od tego jest czasem nieznosny...)

reklama

no prosze Efunia jak zwykle niezastapiona....gdzie wy szukacie tych wszystkich rewelacji??? w googlach??? w takim razie tez poszukam roznych rzeczy a nie bede sie opie...biiiiip przy tym kompie ;)

Do góry