reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzięki dziewczyny za wsparcie.. będę o Was myślała w nocy (wkładając małej smoczka przez godzinę hihihi). U mnie trochę dziwnie było z tym spaniem bo mała w dzień zasypiała w łóżeczku bez problemu. Jazdy zaczynały się wieczorem i trwały przez noc.. Na szczęście pierwsza noc walki już za mną.. mam nadzieję, że dzisiaj będzie łatwiej. Teddy nie jesteś okropną matką tylko bardzo mądrą .. zaoszczędziłaś sobie paru godzin ryków  ;D

reklama
Teddy - fakt, faktem to nie listonosz, tylko jakiś facet, źle go nazwałam. On przejmuje paczki ze swojego rejonu gdzieś na centrali, rozwozi je i dopiero jak nie zastanie adresata w domu zawozi na pocztę w rejonie. Myślę, że moja paczka jest mu nie po drodze dlatego jej nie przywozi. Tym bardziej, że nigdy się nie awanturowałam i nie wpisywałam mu daty !!! Ale to się skończy. Przeanalizuję drogę tej paczki (data) przy nim i zobaczymy co powie !!! Qrczem, ale się nakręciłam !

Doxa - nio kiedyś w końcu trzeba mieć czas na BB  ;)

Doxa, u mnie byla identyczna akcja z lezaczkiem.... mi sie wydawalo zawsze, ze za malo z nim przebywam, to zmeczylam dziecko i taki byl final...  :laugh:

Cześć Kobietki,

Wpadam tylko na chwilę pochwalić się rozmiarami mojego Gentelmana. Na dzień 2 grudnia, czyli w swoją drugą miesięcznicę Jasio waży 5490 g i mierzy 61 cm. :)

Doxa,
Przepraszam, za ten domowy, ale Jachu ustawił mi fax po drugim sygnale i prawie zawsze za późno łapię słuchawkę, jak sie sytuacja powtarza to puść sygnał na komórkę i wtedt będę warować przy telefonie.

Luszka,
Serdecznie Ci współczuję. Nie ma nic gorszego niż chory dzieciaczek. Daj znać co i jak, a ciotki babyboomowe trzymają za WAS kciuki.

Jasio śpi w swoim łóżeczku bez kłopotów, tylko nad ranem ok 5 - 6 już nie chce być sam i zasypia z nami w łóżku. A robimy wszystko wg książeczki Jolika, Wkładamy Jasio nie uśpionego i zostawiamy. Po 10 minutach mały zapada w kimono.

Szczepicie dzici przeciwko pneumokokom?

malgosia ja bede szczepila....poki co zbeiram kase, bo to ogromny wydatek....4 dawki po 350 zl w odstepie 6 tygodni....no ale lepiej zaszczepisc i wydac 1400 zl niz pozniej leczyc i wydac duuuuzo wiecej nie mowiac o zdrwoi dziecka

reklama
Spadam Kobietki,
Jadę po Ole i wpadniemy do PKiN na targi ksiązki. Dzisiaj polscy autorzy, dla dzieci ksiązeczki podpisują. Pa, pa Kochane.

Do góry