reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

pierwszy raz... dotad mialam mieszane uczucia, bo ostroznie podchodze do "kultury masowej" ;), ale jak ostatnio puscili w TVN, to sie zakochalam... ::)

reklama
ja tez juz kocham.... ;)
w niedziele mam zjazd rodzinny, to wezme od chrzesnicy pozostalych... juz sie nie moge doczekac... ;)

efuniu, wspolczuje... musicie to jakos przetrwac, w koncu zwykle toto ustepuje w oklicy 3mca.

Teddy, to moze i ja sie odwaze przeczytac? bo tez zwykle nie lubie tego co wszyscy ;)

Witajcie,
My juz po wizycie u pediatry. Mały dostał Infanrix -była bardzo dzielny. Ledwo zapisnał :-) kochany dzieciak :-)
Poza tym opowiedziałam jej o moim odstawieniu nabiału i o tym jak mi się dziecko w aniołka zmieniło :-) Stwierdziła tylko, że w całej jhej dotychczasowej karierze uczulenie na nabiał przejawiało się nerwowością ... Tymek jest jej drugim przypadkiem. Przedwczoraj zjadłam dwa plasterki żółtego sera, wczoraj Tymek był niespokojny nio i pojawił się śluz w kupce, który był widoczny również dzisiaj w gabinecie :-) Tak więc narazie KONIEC Z NABIAŁEM !!!

Shady, Efunia - bardzo Wam współczuję. Ja wiem co to niespokojny dzieciak :-( Bądźcie cierpliwe, to na pewno niedługo minie ...

vertigo... jeśli zdarzy ci się choć raz jeden atak kolki, to zrozumiesz, ze ten jeden raz jest ponad siły każdej matki... a co tu mówić o siedemdziesięciukilku razach... czyli jeszcze dwóch miesiącach takiej męki...
odebrałam lek... zobaczymy..

rety dziewczyny.....wreszcie pospalam :) poki co synek tez spi, a jak sie budzi to nie reaguje rykiem, ewentualnie pokwili....narazie nic nie mowie co by nie zapeszac.....dzieki kochane za slowa otuchy....jak juz kiedys mowilam jestescie lepsze niz psychiatra...bardzo wazne sa dla mnie wasze odpowiedzi :)

reklama

dziiewczyny a co sie dzieje z "zaklinaczka dzieci"???? nie ma juz ? czy przeniesli na inny dzien?? teraz by mi sie taka zaklinaczka przydala :)

Do góry