reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Doxa - nio niestety mój suwaczek ma to do siebie, że codziennie ok 15 pokazuje już dane na następny dzień :-) Próbowałam zmienić ustawienia czasowe ale coś tam nie działa tak jak powinno. Mój suwaczek jest w innej strefie czasowej :-D Rano będą poprawne dane :-)

Małgosiu - w poniedziałek to ja sama ze sobą postaram się w końcu udać na przegląd !

reklama
Shady współczuję, trzymaj się!!! A próbowałaś pić melisę?? Teraz są takie smakowe herbatki np. melisa z gruszką, melisa z pomarańczą ... pychotka!

Małgoś - jak wiesz karmię go wyłącznie piersią ;) A fakt, faktem że ona taki na buzi pyzaty, a nóżki i rączki nie są pulchniutkie!

Doxa ja sporadycznie karmie odciaganym mlekiem z racji malej ilosci pokarmu, wiec picie przeze mnie melisy na nic sie zda.....mi by sie psychotropy przydaly ;)

No ładnie, znowu nam wychodzi pora kąpieli o 23:00. Masakra. CHyba będę ją budziła na kąpanie....
Ale grzeczna była przez cały wieczor wróżb, nawet wróżyliśmy w imieniu Natalki i wyszła jej mikołajkowa czapa albo paleta malarska :)
Shady - trzymaj się. Może sprobuj wyjść na chwilę chociaż do drugiego pokoju, zeby ochłonąć?

Małgosiu - ja podrzucam Natalkę gdzie się da ;)
Mam nadzieję, że u Ciebie troszkę lepiej.

Zauwazyłyście, że dochodzimy do 1000 strony? NIeźle...

Magdusiek bardzo chetnie ale najpierw trzeba miec drugi pokoj ;) niestety ja nie mam....malo tego zeby bylo smieszniej nie dalo sie zagluszyc mojego syna super szczelnymi sluchwakami nastawionymi na caly regulatro.... :((

wlasnie moj syn sie obudzil po 45 minutach snu i zacznie znowu koncert....nawet nie bede sie klasc spac bo sie nie oplaca jak on i tak zacznie koncertowac.......zaczynam zalowac macierzynstwa serio

Ja juz po przeglądzie. Wszystko ok ;) Nareszcie pójdę na masaż, bo kark i barki mi wysiadają.

Doxa nasza Pani Doktor zastanawiała sie nad Ferrum Lek, ale nie ma doświadczenia z nim i dlatego Hemofer.

Jolik to pierwsze szczepienie ?

Shady to na pewno marudzenie ? Moze cos sie jednak dzieje, ze tak długo płacze. A moze jest juz tak zmeczony, ze z tego zmeczenia nie umie usnąć. Ale i tak szczerze wspolczuje.

Lindsay zmeczony??? to napewno bo ja tez bym byla zmeczona jakbym darla jape przez caly dzien .... to jakis koszmar....zaczyna mi psychika siadac, jakbym miala kase to bym piekunke zatrudnila i miala w nosie jego ryki :((

Shady nie mow tak. Ja wiem, ze jest kiepsko, bo jak mój wył to ja razem z Nim. Za chwile wszystko przejdzie, a jak Mały obdarzy Cie uśmiechami i złapie tą małą rączką za buzie to wymiękniesz.  :) Głowa do góry.

reklama
Do góry