reklama
shady
Fanka BB :)
NO PIEKNIE...dopiero wrocilam z zakupow w arkadii i co widze??? wszyscy trzej mezczyzni w moim domu spia )piotrek , alanek i pies)......wszystko super....tylko co bedzie w nocy??? jak Alanek znowu zrobi cyrk to ja wysiadam.....oszaleje na maxa...
*syla*
kobieta pracująca...
Joliku, Mała odzywała się do mnie na gg ale to było zaraz po moim rozdwojeniu. Wtedy jeszcze chodziła z brzuszkiem. Od tej pory nic. Też się dzisiaj zastanawiałam co u niej. Jutro chyba wyślę do niej sms-ka. A co u Bazal? Była kiedyś bardzo aktywna na forum a już szmat czasu jej nie ma.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
MOje dziecko ma chyba okres wzrostu... po kąpieli jadła od 22:10 do teraz... mleko jeszcze jest, ale moje piersi ... nie wiem, chyba mam je do kolan. A teraz leży w łóżeczku z otwartymi oczkami i jak znam życie i moją córeczkę to marzy o deserze
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Hej,
Zima jak sie patrzy :-)
U nas sporo śniegu napadało i nadal pada ....
Marcin pojechał z samego rana wymienić opony w moim pojeździe, a ja walczę ze spaniem Tymulka :-)
Noc była taka sobie ... mały wczoraj przysnął wieczorem i o 20 musiałam go obudzić na kąpiel. Zasnął o 21, a potem standardowo budził sie o 0:30 i 3:30 ...
UWIELBIAM WEEKENDY KIEDY CAŁA RODZINKA JEST W KOMPLECIE !!!
Zima jak sie patrzy :-)
U nas sporo śniegu napadało i nadal pada ....
Marcin pojechał z samego rana wymienić opony w moim pojeździe, a ja walczę ze spaniem Tymulka :-)
Noc była taka sobie ... mały wczoraj przysnął wieczorem i o 20 musiałam go obudzić na kąpiel. Zasnął o 21, a potem standardowo budził sie o 0:30 i 3:30 ...
UWIELBIAM WEEKENDY KIEDY CAŁA RODZINKA JEST W KOMPLECIE !!!
reklama