reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Małgosiu, dokładnie tak. Natalia pod śpioszkami nosi skarpetki, te to dopiero są szare. I też się zastanawiałam o co chodzi, przecież co chwilę myję ręce...

reklama
Nie mam sumienia obudzić mojego śpiocha na kąpanie. Śpi i śpi ... ciekawe jak bedzie wyglądała nocka... aż strach się bać :-)

Dziewczyny, czy któraś z Was utrzymuje kontakt z Małą26 - co urodziła, kiedy?

Efunia - uśmiałam się patrząc na Waszą fotkę bo jeszcze 10 minut temu tak samo trzymałam mojego Tymcia. Spał tak na mnie od 1,5 godziny .Cierpiały moje piersi więc oddałam go na pierś mojego małżonka i dalej kima :-)

NO PIEKNIE...dopiero wrocilam z zakupow w arkadii i co widze??? wszyscy trzej mezczyzni w moim domu spia )piotrek , alanek i pies)......wszystko super....tylko co bedzie w nocy??? jak Alanek znowu zrobi cyrk to ja wysiadam.....oszaleje na maxa...;)

Joliku, Mała odzywała się do mnie na gg ale to było zaraz po moim rozdwojeniu. Wtedy jeszcze chodziła z brzuszkiem. Od tej pory nic. Też się dzisiaj zastanawiałam co u niej. Jutro chyba wyślę do niej sms-ka. A co u Bazal? Była kiedyś bardzo aktywna na forum a już szmat czasu jej nie ma.

MOje dziecko ma chyba okres wzrostu... po kąpieli jadła od 22:10 do teraz... mleko jeszcze jest, ale moje piersi ... nie wiem, chyba mam je do kolan. A teraz leży w łóżeczku z otwartymi oczkami i jak znam życie i moją córeczkę to marzy o deserze :)

witam babeczki:)
nasz tymuś dziś spał po kąpieli od 19 do 0.30 potem do 4, a w koncu do 6 i od tej pory tylko drzemie i troszkę marudzi...

Hej,
Zima jak sie patrzy :-)
U nas sporo śniegu napadało i nadal pada ....
Marcin pojechał z samego rana wymienić opony w moim pojeździe, a ja walczę ze spaniem Tymulka :-)
Noc była taka sobie ... mały wczoraj przysnął wieczorem i o 20 musiałam go obudzić na kąpiel. Zasnął o 21, a potem standardowo budził sie o 0:30 i 3:30 ...

UWIELBIAM WEEKENDY KIEDY CAŁA RODZINKA JEST W KOMPLECIE !!!

reklama
Do góry