reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

czesc mamuski... :)

my wykanczamy wlasnie Pampersiaki jedynki, ale juz kupilam Dada 3-6... oczywiscie przetestowane w nocy i na spacerze i sprawdzaja sie super, ale najwieksze to one nie sa... dlugo nie pouzywamy... :)

reklama
Cisza tu dzisiaj ...
Na pewno spedzacie miłe chwile z dzieciątkami i mężami :-)
A ja od samego rana latałam po marketach. Ostatnie zakupy przed chrzcinami.
Potem ostro sprzątałam. W tym czasie mój malżonek wyszedł z Tymusiem na dwór.
A jak już wróclili to się z nim "pogryzłam" !!! No i święto mam już z głowy.
Moje maleństwo natomiast pojadło mleczka, a teraz leży w łóżeczku i zasypia :-) Kochaniutki !

Teddy - trzeba będzie kupić większe :-) Ja chyba skończę tę jedną paczkę 3-6 kg, którą kupiłam i zakupię wieksze ... rosną te nasze dzieciaczki jak na drożdżach :-)

wlasnie pieluchy.....
My dalej uzywamy "new born 1", kupilismy pampersy "baby dry 2" i one sa duzo wezsze w kroku,
no i sie zastanawiam, czy one nie sa wlsnie za waskie, jesli chodzi o prewencje na bioderka.
pozy tym podobno w sklepach nie ma juz "new born 2" zamiast nich wprowadzono "baby dry" czy to mozliwe??
czy Wy uzywacie "new born 2"??

Orzeszku, u nas "2" to sa "New baby - mini", sa 3-6... nie widzialam "baby dry"...

Jolik, ja wiem, ze moje dziecko szybko rosnie, ale niech troche pochodzi w tych do 6 kg... 4-9 mnie przeraza... ;)

dziewczyny, a testowalyscie Happy Belli lub CIEN??
w poneidzialek bede kolo Lidla i korci mnie, zeby kupic...

Witajcie kochane!

Jolik Małogosia gratuluję przespanych nocy :)

Duralex my używalismy Huggiesów, pieluszek z Rossmana i Pampersów, kończymy "dwójeczki" i czeka już cała paka Haggiesów w rozmiarze 3 ;)

Orzeszku ja właśnie wykańczam Pampersy "New Baby" rozmiar 2

Orzeszku,
jedynki wcale nie sa szerokie... te Dada co mam sa duuuzo szersze...
a dwojki Pampersa to nie wiem jak wygladaja, bo nie kupowalam...

a tak w ogole to musze Wam powiedziec, jaka to ze mnie glupia baba i wstretna matka... ;)
otoz moje dziecko od 2 dni marudzi, ale dzisiaj to juz przeszedl samego siebie - bo nie chcial spac...
no wiec ja go nosze, glaskam, przytulam... klade kolo siebie... sadzam w lezaczku... wszystko, zeby tylko zasnal... a ten nic - marudzi steka, krzywi sie, smoczkiem pluje na pol metra...
wscieklam sie i mowie - koniec... nie umiesz sie zachowac, idziesz do lozka... no i go do tego wyrka wsadzilam...
... po 2 minutach dziecie spi jak aniol... ::)
wiecie co, nawet mi do glowy nie przyszlo, ze jemu sie moze najlepiej spac we wlasnym lozku... ;)

witam, nareszcie jestesmy z Mikołajkiem w domku, urodził sie bąbelek 27.10 , ważył 3600 i dostał 10 pkt, spi już od 13 wiec pewnie zaraz sie obudzi, wiec szczególy bedą innym razem, tak na marginesie , szukam niedrogo elektronicznej niani, jeśli coć wiecie to dajcie znać na emila majad24@op.pl lub gg 7116444, bardzo prosze

reklama
a mumusie, chodzicie z maluszkami na spacery? jesli tak to ile czasu spedzacie z nimi na dworze, teraz juz robi sie coraz zimniej

Do góry