reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
witam kochane,
ja tylko na chwile- dla mam majacych problemy z karmieniem dzidzi lub jakiekolwiek pytania polecam strone www.bonamater.waw.pl
dzisiaj uruchomili forum. mnie bardzo pomogła p. Komaszyńska, ktora odpowiedziala na mojego maila prywatnie. pierwsza konkretna i budujaca odpowiedz.

efunia przesle Ci mojego maila nt nakładek własnie od tej Pani.

czy ktos ma Jezyk niemowlat w wersji elektronicznej ? prosilabym bardzo ms107@wp.pl

Jolik dzieki za "usnij wreszcie".

Jolik apart szczęśliwie nie zepsuł się! Spróbuję spełnić Twoje życzenie ... tylko jeszcze nie wiem kiedy ;)

Doxa, no nie mow, ze nie robisz fotek Olivkowi...
.... ja nigdy nie robilam zdjec, a teraz jak sobie raz dziennie seryjki nie pstrykne, to chyba bym sie rozchorowala... ;)

Teddy robić, robię tylko potem trzeba je zgrać na kompa, zmniejszyć, wejść na żabkę itp. a tego ostanio jakoś nie robię! No i trochę mam już dysk zapchany, nie bardzo mam gdzie zrzucać zdjęcia ;D Jakieś porządki muszę na nim zrobić, albo może większy nabyć ;)

wiecie co ja juz nic nie kumam...dzis wieczorem znowu byl placz, moj piotrek wzial mlodego na rece i maly od razu zasnal, dopiero niedawoi polozyl go do lozeczka i cisza...spi....i to dlugo...juz 3 godziny....nogdy nie zrozumiem dzieci ;)

Witam Kobietki,
Dzisiaj jestem pierwsza? To pewnie dlatego, że nie muszę nikogo szykować do wyścia. To sobie troche pocz\ytam.
Nocka nasz w miare spokojna, a na forum o karmieniu wejde na pewno, gdyz Jaś woli ciągnąć butlę niz pierś :(

reklama
witam :)

Wlasnie jak tam Wasze nocki??
dobry pomysl z reaktywacja watku o obiadkach :)

shady moze maz Twoj byl spokojny o nieprzejety tym co sie dzieje z maluchem, to wyczulo dziecko i tez sie uspokoilo....tak bywa czesto, nie powinnysmy sie denerwac ;) Duralex juz pisala o osiagnieciu tego stadium pare dni temu ;)

Do góry