reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Nadal jestem podwójna. Nic sie od wczoraj nie zmieniło u mnie za wyjatkiem mało przespanej nocki. To chyba ta wczorajsza wizyta w szpitalu tak na mnie podziałała i te badania.
Dzidzia szalała jak niewiem , jak już ułozyłam sie tak , że kopniaki były mnie bolesne to trzebabyło na kibelek wstawać i tak do 3 nad ranem. Myslałam , że będę zaraz płakać tak miałam serdecznie dosyć. Dzisiaj o dziwo czuję sie znacznie lepiej. Gratuluje kolejnym rozdwojonym.

reklama
czesc dziewczyny!!

Alunia GRATULACJE

A ja dalej 2w1 :( kiedy wyjdzie moja Wiktoria :(

No niewiem czy 1 listopada to taki normalny dzień,ja nie chciałabym obchodzić urodzin we wszystkich świętych i 1 listopada bede zaciskała nogi ;D ;D

Patrycja masz rację, ja też sie boję tej daty.Mam wielka nadzieję,że dzidzi też sie ona nie spodoba i nie będzie chciała w tym dniu opuścic mojego brzuchola. :p

Orzeszku , twoja Anula do już duża dama no i własne zdjęcie paszportowe ma hmm...całkiem nieżle się zapowiada. Buziaczek super.No i jakie duże oczka.

anna, alunia GRATULACJE ;D

no to sie wczoraj na tym ktg naczekalismy...... o matko! ::)
najpierw baba jakas lezala, pozniej ja przyjmowali, pozniej ja lezalam z godzine, bo sie malej nie chcialo fikac, pozniej czekalismy 40min na lekarke, zeby sie ruszyla na dol to opisac! a ze na skierowaniu napisane, ze mam obrzeki (nieprawda!) to jeszcze cisnienie i inne bzdety i jeszcze sie okazalo, ze polozna za wczesnie wylaczyla aparat - i musialam dzis isc znowu!

a dzisiaj to juz chcialam rano jak bobek skika, wiec kuba mnie podrzucil po drodze do pracy - a tu 3 baby przede mna i jeszcze jedna karetka przywiozla ::)
pozniej znowu lezalam godzine, bo sie poloznej zapis nie podobal, ze niby oscylacja zawezona - no to sie juz posralam ze strachu... a pozniej sie okazalo, ze czujki sie poluzowaly (wszystkim po mnie tez tak robilo - bo jeszcze 2baby obskoczyli z 40min zapisem zanim lekarza do opisu udalo sie sciagnac!)!
a jak juz zszedl to byla krotka pilka ;)
(l)- lekarz
(j)- ja
l: na kiedy ma pani termin?
j: na dzisiaj?
l: cos sie dzieje?
j: nic
l: do domu! do 7dni poczekac i na oddzial

no to czekam... :o

reklama
Vertigo ja Ci strasznie współczuje , mam prawie taka sama sytuacje tyle tylko , że ja jestem dwa tygodnie po terminie i nadal każą czekać a w niedzielę wieczorem na OCP. I co? i nadal czekac tyle tylko , że pod obserwacją. Szlak mnie trafia .

Do góry