reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam. Dziś (wkońcu) o 10.05 rozdwoili Ale (cesarka). Razem z wiktorią czują się dobrze. Wiki po urodzeniu miała 3750g/52cm. punktów (jakiś tam nie kumam co za punkty) otrzymaa 10/10. Ponieważ nie chce kombinować ze wstawianiem tutaj fotek wszystkie dziś zrobione są na stronce www.braciszek0.webpark.pl 
Uradowany tatuś.
Mały błąd link do poprawnej strony to www.braciszek08.webpark.pl
Mogą być problemy z otwarciem ponieważ mnoga żesza znajomych chce obejrzeć a na stronce jest limit transferu.

reklama
Czesć Kobietki.
Serdecznie Gratuluję wszystkim mamusiom które się ostatnio rozdwoiły a którym jeszcze nie zdażyłam gratulować :)
Cały czas nie jestem w stanie nadrobić wątków tak Natalka pochłania mój czas. Na szczęście problemy jakie miałam z karmieniem w szpitalu w domu przeszły, no czasem muszę wspomagać się kapturkami ;)
Niestety małej zrobił się rumień i musimy ja kilka razy dziennie kąpać w wodzie z nadmanganianem potasu. Mam nadzieje że jej przejdzie. Zaraz też ide robić ten zabieg a w wolnej chwilce poczytam co jeszcze napisalyście.
Pozdrawiam wszystkie Nierozdwojone i rozdwojone mamusie i oczywiscie Wasze Kochane Bobaski :)

Mąż Karen-nasz sebastian ma posiew dodatni i bierze antybiotyk standartowy albo uniwersalny jutro jak będą wyniki to cos konkretnego na ta bakterie dostanie,karen mowila ze wczesniej jak w poniedzialek to nie wyjdzie,nasz maluszek jest leniuszek i wczoraj i dzis dopiero zaczol ssac pierś,bo w poprzednie dni czekal aż samo jedząko poleci i bylo duzo krzyku ,poza tym czuja sie dobrze,pozdrawiamy cała naszą trójką

Przepraszam wsystkich. link do stronki powinien wyglądać www.braciszek08.webpark.pl a nie braciszek0. wszystkie mamusie przepraszammałe roztargnienie. Szczęśliwy tatuś.   WYBACZCIE MI!!!!!!! P.S może być trudno wejść bo mnogo znajomych chce obejrzeć a niestety jest limit transferu na stronnce

reklama
Witajcie!!!! Ja po przespanej nocce dalej 2w1.Wprawdzie wkładka nocna była cała mokra, ale nie wiem czy to tylko mocniejsze upławy czy sączą mi sie wody.Poczekam jeszcze i posprawdzam, gdyby się to nie kończyło to pojadę do szpitala to sprawdzić.Narazie nic mnie nie boli, choć jakoś dziwacznie sie czuję.Zajrzę do was pózniej.

Do góry