reklama
Witam Was dziewczyny i maleństwa.
Wielkie gratulacje dla Anny
Jesteśmy po wizycie pani położnej i masażu brzuszka po którym moje maleństwo nareszcie zasnęło.
Mały Książę dał mi dziś znowu popalić i to prawdopodobnie przez zbierające mu się w brzuszku gazy - bo teraz śpi jak aniołek.
Chyba też pójdę spać,bo też muszę nabrać sił na dalszą "walkę z gazami"
Wielkie gratulacje dla Anny
Jesteśmy po wizycie pani położnej i masażu brzuszka po którym moje maleństwo nareszcie zasnęło.
Mały Książę dał mi dziś znowu popalić i to prawdopodobnie przez zbierające mu się w brzuszku gazy - bo teraz śpi jak aniołek.
Chyba też pójdę spać,bo też muszę nabrać sił na dalszą "walkę z gazami"
Orzech
Fanka BB :)
Anna serdeczne gratulacje
pogoda u nas tez dzisj zupelnie letnia :laugh:
bylismy na spacerku i zalatwilismy "paszport" dla malej, zeby mozna bylo jechac na swieta do gliwic, ale sie ciesze :laugh:
Na spacerki tez chodzimy codziennie, nawet ostatnio zlapal nas deszczyk, ale trzeba przyznac, ze pogode w pazdzierniku mamy niesamowicie piekna
Magda trzymaj sie kochana
Vertigo zycze Ci porodu taki jak moj, bo byl na prawde tnakomity, teraz pamietam tylko to, z spacerowalismy z mezem prawie caly czas i smialismy sie ze wszystkiego niesamowicie...tylko, zeby z dzieciaczkliem bylo inaczej niz z nasza Anulka, ona tez biedna byla z sada do zoladka , wenflonen, podlaczonym ekg i respiratorem ale wszystko skonczylo sie po jednej nocy i jest teraz slodziutka i szczesliwa...chociaz sie jeszcze wcale nie usmiecha
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Orzech - u nas pogoda też wspaniała. Wróciliśmy właśnie z Tymusiem z 2,5 godzinnego spaceru. Szkoda tylko, że tatusia z nami nie było :-( Musimy to nadrobić w weekend bo zapowiadają piekną pogodę. Tymuś nadal smacznie śpi tym razem w kuchni przy szeroko otwartym oknie :-)
Karen - dzidzia cudeńko ! Oj ile te nasze dzieciaczki muszą się nacierpieć :-( Przypomina mi się od razu Tymuś i jego chudziutka rączka z ogromnym wenflonem brrrrrrrrrrr
ANNA - GRATULUJĘ !!!
Karen - dzidzia cudeńko ! Oj ile te nasze dzieciaczki muszą się nacierpieć :-( Przypomina mi się od razu Tymuś i jego chudziutka rączka z ogromnym wenflonem brrrrrrrrrrr
ANNA - GRATULUJĘ !!!
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Orzech - Twoja Anulka ma piekne zdjęcie do paszportu, aż jej zazdroszczę :-) bo ja swoim paszportem straszę celników :-)
Dzisiaj mój małżonek był z wynikami Tymusia z morfologii u pediatry i .... musimy powtórzyć badanie bo wyników nie da się odczytać tzn. jeden wynik przeczy podobno drugiemu :-( Niby mamy się nie martwić a jednak badanie należy zrobić ponownie. Biedny Tymuś :-(
Magda - powodzenia ! Trzymaj się !!!
Dzisiaj mój małżonek był z wynikami Tymusia z morfologii u pediatry i .... musimy powtórzyć badanie bo wyników nie da się odczytać tzn. jeden wynik przeczy podobno drugiemu :-( Niby mamy się nie martwić a jednak badanie należy zrobić ponownie. Biedny Tymuś :-(
Magda - powodzenia ! Trzymaj się !!!
Witajcie!!! Ja dalej 2w1.Od wtorku mam juz macierzyński a dzidziolka nie widać.W nocy nawiedziły mnie jakies dziwne bóle, miałam wrażenie jakby dzidzia mnie szczypała od środka ale nad ranem sie uspokoiło.Czuję jakbym miała juz główkę bardzo nisko ale nic pozatym się nie dzieje.Posprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam obiadek i teraz odpoczywam.Chciałabym juz urodzić, wszyscy wokoło zadręczaja mnie pytaniami; kiedy ty masz zamiar rodzic na wiosnę?.Głupie komentarze tak jakby to odemnie zależało.Jak mnie nie ruszy do 1 listopada to 2 mam sie zjawic w szpitalu, a tego bardzo bym nie chciała.
reklama
Orzech
Fanka BB :)
Kasia do wtorku to jeszcze daleko, moze bedziesz juz wlasnie prawidlowo na maciezynskim
dziekuje za pochwalenie zdjecia, jak ciezko bylo wybrac jakies z otwartymi oczymi, na ktorych nie wygladala jak zawodnik sumo ale to i tak najwyzej na pol roku, bo potem powiedziano mi, bedzie juz na tyle inaczej wygladac, ze trzeba zrobic nowy dokument.
Udalo mi sie tez znalesc kosciol, w ktorym robia chrzty w II dzien swiat BN, na dodatek ten, w ktorym ja bylam chrzczona
Ciesze sie
dziekuje za pochwalenie zdjecia, jak ciezko bylo wybrac jakies z otwartymi oczymi, na ktorych nie wygladala jak zawodnik sumo ale to i tak najwyzej na pol roku, bo potem powiedziano mi, bedzie juz na tyle inaczej wygladac, ze trzeba zrobic nowy dokument.
Udalo mi sie tez znalesc kosciol, w ktorym robia chrzty w II dzien swiat BN, na dodatek ten, w ktorym ja bylam chrzczona
Ciesze sie