reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Och, to prawda, ja na samym początku ciąży trafiałam na same horrory aż mi mąż zabronił siadać do kompa, bo doła potem miałam strasznego.......... Lepiej tam nie zaglądać :mad:

Oj dziewczyny bardzo dziękujemy za słowa wsparcia.

Zawsze to szok, tym bardziej dla faceta. No ale nic już na to się nie poradzi. Wie że jestem z nim w trudnych chwilach i mam nadzieję że chociaż to mu pomaga. No i przekażę pozdrowienia oczywiście. Na pewno będzie mu raźniej. Dzięki. :-*

Bazalku miłych urodzinek

Doxa, mamy firmę produkującą środki czyszczące. Tyle że oboje cały czas pracowaliśmy a firma jest 200 km od Warszawy więc nie było łatwo wszystkiego dopilnować. Brat Andrzeja pomagał i się nią zajmował. Ale mam inne wizje prowadzenia jej tak aby był z tego pożytek a nie tylko praca i nerwy. Ciągłe użeranie się z Urzędami Skarbowymi. Jak płacisz to się cieszą ale jak chcesz zwrot to juz zaraz Cię trzepią i nie dają spokoju. Jeśli to sie w Polsce nie zmieni to młodzi ludzie nie będą zakładali firm i nasz kraj nie będzie miał dochodów (a jednak mikro i małe przedsiębiorstwa to gro wpływów do budżetu). Zamiast zachęcać do inwestowania to nasz wspaniały kraj odstrasza tylko a urzędnicy ....lepiej nie mówić. Oczywiście nie uogólniam i przepraszam jeśli ktoś z Was pracuje w Urzędach Państwowych ale ja akurat (niestety) z takimi miłam wątpliwa "przyjemność".

Jestem dobrej myśli musi coś się zacząć dziać.

Idę dzis na USG  :laugh: Zapisałam się od razu i będę spokojna że zrobiłam je w 22 tyg. Ale się cieszę. O Boże i mam nadzieję że wszystko będzie ok.

Syla masz rację, tak u nas działają urzędy!!! Jak tylko chcemy coś od nich to koniec! Trzymam kciuki za Twojego męża i za Was, aby wszystko dobrze się skończyło!

Koniecznie zdaj relację z USG. Czekam z niecierpliwością!!! Na którą godzinę idziesz?

Syla z tymi urzędnikami to jest święta prawda! Zastanawiam się co oni takiego zrobili że taka kara ich spotkała że muszą pracowac na takich stanowiskach, bo z takim zachowaniem to sądzę, że za karę tam pracują!
A po USG koniecznie zdaj relacje i jak możesz to wklej zdjęcie maleństwa! I przestań tak mówić: "O Boże i mam nadzieję że wszystko będzie ok". A co ma nie być ok? Pewnie że będzie!!!!!

HEJ, HEJ,już jestem!!

Fakt, nie było mnie tu od rana a Wy jak zwykle piszecie całymim stronicami!!
Zdaję relację co takiego robiłam: myłam taras, sprzątałam mieszkanko, potem pisałam kolejne wypracowanie - tym razem z polskiego swojej bratowej a teraz gotuję szybciutko obiadek, bo mój mąż juz wrócił z pracy (zrobili im Dzień Dziecka ;D ;D) a o 16:00 przychodzi ponownie ten fachowiec od lodówki wymienić ten nieszczęsny silnik...
Uff.....
ale za to kupiłam wczoraj morelki... ;D ;D ;D i zjadłam już chyba z dwadzieścia....

oj Kaszu! A mówiłaś, ze dziś robisz dzień dziecka swojemu maleństwu i nie kiwniesz palcem! :p No wiesz!

Kaszu nie dotrzymałaś obietnicy - gdzie Twój prezent na Dzień Dziecka ??? - jak mogłaś zająć się aż takimi porządkami!!!

reklama
pierwsze święto Twojego maleństwa a Ty sie za sprzatanie wzięłaś?! Jak to Kaszu, non stop tylko sprząta, pierze, tara maluje... ::) ;)

Do góry