reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzięki, dzięki i relację oczywiście zdam. Idę na 15,20.

Ze zdjęciem to będę miała problem bo nie mam aparatu cyfrowego żeby zrobić zdjęcie zdjęciu  :) i później wkleić. No ale może szwagierek mi wreszcie pożyczy to pochwalę się dzidzią.

No i może mi powiedzą co mnie tak kopie w brzuszku. Silne jest to juz wiem, ale co ma między nóżkami?????? Stawiam na to że chłopak :)

Kaszu jesteś niemożliwa!!!!!!!!!! No nie usiedzi kobieta na miejscu, no. My myślałysmy że ona same przyjemności dzisiaj ma (fryzjer, te sprawy) a mamuśka zasuwa pewnie od świtu?!!

reklama
no niech maleństwo pokaże co za klejnotki ma, i będziemy znały kolejną płeć na naszym forum! ;D

Syla a gdzie idziesz na to badanie? Może dostaniesz zdjęcie w postaci cyfrowej?
Ja swoje skanowałam, bo na CD miałam sam filmik, a fotki tylko wydrukowane dostałam.

:) Mała w domu będę musiała wprowadzić nowy pożądek, ja leżę a faceci sprzątają :) Jeśli będzie ich trzech to sie podzielą rolami a ja będę "leżeć i pachnieć".
...tak, tak, już się widzę jak ktoś coś robi a ja leżę.

Doxa idę do Medicover. A tam nie nagrywają tylko zdjęcie dają :( Dobre i tyle.

Chyba małe przeczuwa że będzie fotografowane bo zaczęło się rozpychać w brzuchu. To na pewno będzie chłop.
No chyba że się pindrzy i właśnie teraz fryzurkę układa, to może jednak jakaś laska tam siedzi maleńka. :)

Odezwę się później. Mała Ty niestety niedługo do domciu uciekasz więc do jutra.

Trzymajcie się wszystkie ciepło.

Kaszu pewnie znowu coś sprząta bo zniknęła.

Całuski i dwie rybi łuski.

no właśnie powoli się zbieram. Ale jutro znów rano jestem więc nadrobię wszystko. :)

do jutra kochane! pa pa

ha teraz to akurat odpoczywałam: siedziałam na wygodnym fotelika, w jednej ręce trzymając piwko "karmi" a w drugiej morelki!!!
oj Doxa one są pyszniuteńkie!! Kupiłam też jabłka krajowe Lobo: tyeż extra, takie soczyste, no i kawałek sernika na zimno z z brzoskwiniami z okazji dnia dziecka!!! ;D ;D ;D
Ja już rano ukochałam swój brzusio a mój mąż zrobił to przed chwilką czule się do niego wtulając, potem złożył brzusiowi życzonka i pocałował! :D Sama się przy tym wzruszyłam, zresztą ze mnie jest taki płaczek ;D, mam strasznie miękkie serce!

reklama
Kaszu my komentowałyśmy Twoje poranne szaleństwa ze sprzataniem!!
;)

Super Twój Marek się zachował ;D, a mój meżuś wróci dopiero około godziny 21 :( Więc dzień dziecka samotny ...

Syla i jak USG, już pownnaś z niego wrócić!!!!

Do góry