reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dostałam smsa od Efuni - "urodziłam wczoraj o 22.55. Tymcio ma 58 cm i ważył 4040 g. Po blisko 46 godzinach skurczy, w tym 12, co 3 min rozwarcie miałam na 2,5 palca a główka nie schodziła. Zrobili mi cesarkę."

reklama
Efunia - biedactwo, to się naprawdę umęczyłaś tym maratonem.
Qrcze, a jednak wykrakałam - Tymusiek przekroczył 4 kg :-)
Na szczęście masz to już za sobą i teraz możesz tulić swojego szkraba - JESZCZE RAZ GRATULUJĘ !

Vertigo - bo ja już proszę na zapas ;), ale widzę, że moja prośba poskutkowała - galeryjka pieknie się zapełnia :-)

Magdusiek mnie to nie trzebabyło prosić o fotki ;D

Efunia gratulacje wielkiego chłopa -miałaś czekać do listopada, a już tak blisko było ;)

Dziwi mnie że z USG nie wywnioskowali że będzie duże dziecko i nie zrobili od razu tej cesarki, tak gdzie ja "rodziłam" nie pozwalali rodzić tak wielkich dzieci. Ordynator nakazywał cesarki.

Frezja, bo Ty to porządna jesteś, a nie taki samolub, że tylko dla siebie te fotki i dla siebie ;D
Ale fajnie tak obejrzeć te wszystkie dzieciaczki... Zazdroszczę Wam, że juz je macie obok siebie.

Alunia jeszcze nie rozdwojona. Anestezjolog był zajęty na chirurgi i z dwóch zaplanowanych Cesarek zrobili jedną. Aluni przełożyli na jutro. (i znów będą ją głodzić <zły> ).
Tatusiek.
PS. pozdrowienia od Alusi dla świeżo rozdwojonych.

reklama
Do góry