reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Joliku,
Bardzo Ci dziękuję. Ja - kwitnąco??
Cóż Jesteś wyjatkowo miła. :)
Wtedy miałam niezłą zniżkę formy i byłam przygnębiona wynikiem wyborczym. Ale dziękuję, jeszcze raz!!

Ale fajne te dzieci....
Małgosiu - co do zniżki spowodowanej wynikiem, ja się tak wkurzyłam, że wszyscy myśleli, że urodzę ;) Ale niezłe mam dziecko, dało mamie szansę :)

cześć dziewuszki i dzieciaczki... :)

my tez dziś mieliśmy fatalna noc... maly prawie non-stop mial kolki...
na szczescie nie płacze podczas atakow, tylko się prezy, czerwieniej i steka... gdyby miał tak ciagle plakac, to jeszcze bardziej by sie umeczył bidulek...
niestety, nic mu na te kolki nie pomaga oprocz maminego cycka... chyba jak zajmuje się ciumkaniem to zapomina o brzuszku...

do tego od kilku dni ma (jak na moje oko) jakieś takie rzadkie kupki... rbi normalnie 3-5 na dobe, wiec nie nazwala bym tego rozwolnieniem, ale sama konsystencja mi sie nie podoba... :(
ale to może po herbatce rumiankowej...

Efunia, Damaris... gratulacje :)

Teddy,
Nasz pediatra powiedział, że gdy dziecko ma kolki to drze się niemiłosiernie i nie można tego pomylić z niczym innym.
Jaś gdy wali w pieluchę tez sie pręży i mocuje z cieniami, ale nie płacze to nie kolki, tylko radzenie sobie z naszą dietą.
Kupki mają mieć  cytuję "konsystencje jajecznicy, czasami tez jajecznicy ze szczypiorkiem" i to tez jest ok.
Nie mart się. My z naszą nadwrażliwością wzywaliśmy już 2 raz pediatrę do domu. A on kochany człowiek wszystko cierpliwie tłumaczył i uspokoił nas. Dodam tylko, że jesteśmy w domu 11 dobę. Pediatra - 2 razy!! ;D
Ale przynajmniej wiem, że wszystko ok.

Małgoś,
tyle, że Krasnal w ogóle nie płacze... plakał dosłownie 3 razy w życiu, ale tak, że aż się zanosił...
a tutaj to stękanie to takie przechodzace w pisk jest, do tego ma twardy brzuszek i fizycznie widać, że bardzo sie meczy...
kolka nie kolka, ale na pewno brzuszkowe problemy z którymi sobie nie radze...

a kupki to robi kompletnie wodniste i troche za bardzo "wonne"...
jak mu do jutra nie przekdzie, to chyba polece do lekarza... :(

reklama
Was to trzeba ponaglać o te zdjecia. Jak ktoś poprosi to wrzucacie, a same z siebie dość rzadko, stanowczo za rzadko :) a to taka ładna galeria...

Do góry