reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Czesc dziewczynki!
Zajrzałam tylko na chwilkę żeby Wam napisać że

Natalka jest już z nami w domu. :D
Urodziła się 20.10. o godz 22.35 waga 3510g i 55cm długości.

Rano zgłosiłam sie na izbę przyjęć i już zostałam bo odchodziły wody a nie było skurczy. Poród był wywoływany ale dokładnie opiszę go jak będę miała więcej czasu.
Te4raz muszę lecieć do mojej kruszynki.
Nie wiem które w międzyczasie urodziły (watek nadrobię jak będę mała więcej czasu) więć ogółem dla wszystkich
:D :D SERDECZNE GRATULACJE!!! :D :D
to na razie kobietki.
Pa

reklama
Witam. Na prośbe mojej Aluni informuję. :laugh: Dziś zawiozłem ją do szpitala Jutro poród (cesarka).
Więcej informacji o obojgu moich paniach jutro wieczorem. Fotki też będą.
A tak pozatym to ciekawe czy będę mógł być przy porodzie i przeciąć pępowinę. Szczeguły jutro. :laugh: ;D Uradowany Tatusiek.

No, no ale dzisiaj dobrych wiadomości!

Monique, Ewcia i Luszka serdeczne gratulacje!!!!

Alunia trzymam kciuki, jutro dołączysz do rozdwojonych!

reklama
SŁUCHAJCIE, SŁUCHAJCIE :-)
Dzisiaj o 14, Ina07 urodziła wbrew wcześniejszym zapowiedziom, że będzie to dziewczynka - CHŁOPAKA.
Waga: 3660 g
Wzrost: 54 cm

Byli przygotowani na Weronikę dlatego imienia jeszcze bobasek nie ma :-)

Jeszcze raz SERDECZNIE GRATULUJĘ !!!

LUSZKA - Tobie również OGROMNIE GRATULUJĘ !!!

Do góry