reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Monique - Szymuś słodziutki :-)

Frezja - Natralka bardzo się zmieniła. Rośniejak na drożdżach. Śliczniutka dziewuszka :-)

Dobrze, że nam galeryjka się rozwija .... :-D

reklama
Monique, ewcia ogromne gratulacje

wiedzialam, ze warto bedzie wpasc dzisiaj jeszcze raz na forum ;)
my wrocilismy ze spacerku, kotki dzisiaj, bo deszcz nas zlapal, teraz mala spi na balkonie......

ide ogladac zdjecia nowych szkrabow :laugh:

Lucky, alez Waszy Wikunia sie ladnie juz smieje!

Teddy krystianek to juz widac, ze facet prawdziwy z niego bedzie, kochany jest.

Majeszka Dawidek, Szymek...nie...... :laugh: Natalka, wszystkie sa kochane!!! - ja juz nie pisze komentarzy do tych zdjec, bo pisze ccos a potem zmazuje, bo glupoty wypisuje jak widze te szkraby kochane i slodkie :laugh:

czesć babeczki... :)

Karen, Shady, Moniqe, Ewcia... gratulacje
chyba już żadna na listopad nie zostanie... :)

dziewczyny, ale macie super te dzieciaczki...
...tylko fotek cos malo w naszej galeryjce... :)

... acha, i jeszcze cos do Doxy...
jak jest taka mozliwosc, to moze dopisz w temacie w nawiasie "tylko zdjecia", żeby już nikt nie miał watpliwości... :)

Mati faktycznie :laugh: same jedynki.

Jolik to fakt Nati bardzo się smienia i baaardzo już urosła :D pomału odkładam zamałe ubranka ::)
Też byłyśmy na spacerku-codziennie chodzimy- ale nie tak długo jak zazwyczaj bo zimno jakoś było i Natusia cusik niespokojna.

Też mnie irytuje że w naszej galerii co raz więcej komentarzy :(
Uwielbiam tam zaglądać bo Nasze dzieci -wciąż nie mogę się do tego przyzwyczaić-są cudowne, takie cukiereczki :-*

Witajcie!!!! Ja dalej 2w1, byłam dzisiaj na ktg i wyszedł jeden skurcz,ok 60.Gin powiedział,że jescze na mnie nie czas ale może do końca tygodnia urodzę.GRATULACJE dla wszystkich nowych mamuś.Trochę się już zaczynam denerwować, myślałam że dopadnie mnie przed terminem i będzie oki, ale dzidzia nie chce mamusi opuszczać.

hej laseczki.....qrcze jak narazie nie mam czasu zeby z wami posiedziec, ale od przyszlego tygodnia do was bede zagladac regularnie......synunio moj teraz spi wiec moge na chwilke cos napisac.......
przede wszystkim gratuluje kazdej, ktora zostala mamusia.....pozniej sobie przeczytam ktora ;) sie rozdwoila....

hi hi... faktycznie przy dziecku nie ma sie czasu... choć "roboty" przy nim też nie ma... ;)

ja np. potrafie sobie wziąc malego na wyrko i tak lezec z nim caly dzien... i doslownie nic nie robic, poza podaniem mu cycka co jakis czas... ale oczywiście na nic innego czasu nie mam.... ;)

reklama

dokladnie....ja tez moge sie w niego wgapiac godzinami.....rety....ale jestem szczesliwa....qrcze.... nie wiem czy wy tez tak macie ale ja czesto placze, ale z radosci i ze wzruszenia....az mi glupio uciekac do lazienki zeby tylko maz nie zobaczyl moich lez....jeszcze posadzilby mnie o depresje poporodowa ;)

Do góry