reklama
Orzech
Fanka BB :)
Monique, ewcia ogromne gratulacje
wiedzialam, ze warto bedzie wpasc dzisiaj jeszcze raz na forum
my wrocilismy ze spacerku, kotki dzisiaj, bo deszcz nas zlapal, teraz mala spi na balkonie......
ide ogladac zdjecia nowych szkrabow :laugh:
wiedzialam, ze warto bedzie wpasc dzisiaj jeszcze raz na forum
my wrocilismy ze spacerku, kotki dzisiaj, bo deszcz nas zlapal, teraz mala spi na balkonie......
ide ogladac zdjecia nowych szkrabow :laugh:
Orzech
Lucky, alez Waszy Wikunia sie ladnie juz smieje!
Teddy krystianek to juz widac, ze facet prawdziwy z niego bedzie, kochany jest.
Majeszka Dawidek, Szymek...nie...... :laugh: Natalka, wszystkie sa kochane!!! - ja juz nie pisze komentarzy do tych zdjec, bo pisze ccos a potem zmazuje, bo glupoty wypisuje jak widze te szkraby kochane i slodkie :laugh:
Teddy krystianek to juz widac, ze facet prawdziwy z niego bedzie, kochany jest.
Majeszka Dawidek, Szymek...nie...... :laugh: Natalka, wszystkie sa kochane!!! - ja juz nie pisze komentarzy do tych zdjec, bo pisze ccos a potem zmazuje, bo glupoty wypisuje jak widze te szkraby kochane i slodkie :laugh:
Teddy
Październikowa mać
czesć babeczki...
Karen, Shady, Moniqe, Ewcia... gratulacje
chyba już żadna na listopad nie zostanie...
dziewczyny, ale macie super te dzieciaczki...
...tylko fotek cos malo w naszej galeryjce...
... acha, i jeszcze cos do Doxy...
jak jest taka mozliwosc, to moze dopisz w temacie w nawiasie "tylko zdjecia", żeby już nikt nie miał watpliwości...
Karen, Shady, Moniqe, Ewcia... gratulacje
chyba już żadna na listopad nie zostanie...
dziewczyny, ale macie super te dzieciaczki...
...tylko fotek cos malo w naszej galeryjce...
... acha, i jeszcze cos do Doxy...
jak jest taka mozliwosc, to moze dopisz w temacie w nawiasie "tylko zdjecia", żeby już nikt nie miał watpliwości...
*syla*
kobieta pracująca...
Monique, Ewcia, SERDECZNE GRATULACJE
Mati faktycznie :laugh: same jedynki.
Jolik to fakt Nati bardzo się smienia i baaardzo już urosła pomału odkładam zamałe ubranka :
Też byłyśmy na spacerku-codziennie chodzimy- ale nie tak długo jak zazwyczaj bo zimno jakoś było i Natusia cusik niespokojna.
Też mnie irytuje że w naszej galerii co raz więcej komentarzy
Uwielbiam tam zaglądać bo Nasze dzieci -wciąż nie mogę się do tego przyzwyczaić-są cudowne, takie cukiereczki :-*
Jolik to fakt Nati bardzo się smienia i baaardzo już urosła pomału odkładam zamałe ubranka :
Też byłyśmy na spacerku-codziennie chodzimy- ale nie tak długo jak zazwyczaj bo zimno jakoś było i Natusia cusik niespokojna.
Też mnie irytuje że w naszej galerii co raz więcej komentarzy
Uwielbiam tam zaglądać bo Nasze dzieci -wciąż nie mogę się do tego przyzwyczaić-są cudowne, takie cukiereczki :-*
Witajcie!!!! Ja dalej 2w1, byłam dzisiaj na ktg i wyszedł jeden skurcz,ok 60.Gin powiedział,że jescze na mnie nie czas ale może do końca tygodnia urodzę.GRATULACJE dla wszystkich nowych mamuś.Trochę się już zaczynam denerwować, myślałam że dopadnie mnie przed terminem i będzie oki, ale dzidzia nie chce mamusi opuszczać.
shady
hej laseczki.....qrcze jak narazie nie mam czasu zeby z wami posiedziec, ale od przyszlego tygodnia do was bede zagladac regularnie......synunio moj teraz spi wiec moge na chwilke cos napisac.......
przede wszystkim gratuluje kazdej, ktora zostala mamusia.....pozniej sobie przeczytam ktora sie rozdwoila....
Teddy
Październikowa mać
hi hi... faktycznie przy dziecku nie ma sie czasu... choć "roboty" przy nim też nie ma...
ja np. potrafie sobie wziąc malego na wyrko i tak lezec z nim caly dzien... i doslownie nic nie robic, poza podaniem mu cycka co jakis czas... ale oczywiście na nic innego czasu nie mam....
ja np. potrafie sobie wziąc malego na wyrko i tak lezec z nim caly dzien... i doslownie nic nie robic, poza podaniem mu cycka co jakis czas... ale oczywiście na nic innego czasu nie mam....
reklama
shady
dokladnie....ja tez moge sie w niego wgapiac godzinami.....rety....ale jestem szczesliwa....qrcze.... nie wiem czy wy tez tak macie ale ja czesto placze, ale z radosci i ze wzruszenia....az mi glupio uciekac do lazienki zeby tylko maz nie zobaczyl moich lez....jeszcze posadzilby mnie o depresje poporodowa