reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

jejku czy ja przypadkiem nie opuscilam ktorejs z Was z Gratulacjami, jesli tak, to stokrotnie przepraszam i gratuluje, jeszcze pare dni a wszystkie bedziemy ze swoimi malenstwami :)

reklama
Orzech, ja też się gubię kto urodził, komu gratulowałam, czy wszystkim itd. Dzieci coraz więcej, zdjeć coraz więcej... a głowa wciąż jedna (bo ta w środku raczej nie pomoże ;) )

Witajcie :)

Zbliża się koniec października więc rozdwajanie się ruszyło. Bardzo się cieszę. Niedługo wszystkie będziemy rozmawiały tulko o dzidziulkach i to nie siedzących w brzuszkach. :)

Joliku, u mnie też lepiej. Czasami coś takiego dopada.

Ja mam jeszcze wyrzuty że Oskar może czuć się trochę odsunięty (biedactwo) a staram się robić co mogę żeby tak nie było. Mąż miał jeszcze na dodatek ostatnio koszmarną anginę (40st gorączki) więc jeszcze i nim trzeba było się zająć. Już nie wiedziałam w co mam ręce włożyć i kto w danym momencie ważniejszy. Uffff. Niby takie nic a w tym okresie połogu to rozstraja kompletnie. Ale już od 2 dni chodzimy na spacerki z niunią więc świeże powietrze pomaga.

Wszystkim które w ten weekend urodziły składam bardzo duże gratulacje
Ja niestety nadal 2w1 , ale to juz niedługo potrwa, więc nie zamartwiam sie na zapas.
W środę idę do szpitala , mąż bedzie zdawał wam relacje. Karen tak się bała poniedziałku , że urodziła może i ja zrobię podobnie tyle tylko , że ja się nie boję środy. Co ma być to będzie z takiego założenia wychodzę , po co się denerwować i stresowac dodatkowo dziecko i najblizszych , chociaż muszę wam napisać , że każdy pyta mnie czy sie boję , a słysząc moją odpowiedz , ze nie wytrzeszcza oczy ze zdziwienia. Dzisiaj mam w planie pranie i mąż będzie mył okna (mnie nie pozwolił).

Od wczoraj jesteśmy w domku, maluszek jest cudowny, grzeczniutki i śliczniutki!
Poród nie był lekki ale o tym już w innym wątku. Pozdrawiam i postaram się wkleić ajkies fotki.

reklama
Witam!! Mój mąż w końcu poszedł do pracy po miesiącu siedzenia z nami w domku  ;D ale mu ciężko było  ::)
Ale teraz częściej będę z Wami.

Ogromne gratulacje dle Karen Shady i Monique

Najgorsze jest to że nic nie wiem co tu się działo  :mad: a nadrobić nie ma szans  :mad:
Teraz będę na bierząco  ;)

Do góry