reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

cześć dziewczyny!!!
KAREN GRATULACJE!!!!
ja od rana źle się czuje,wczoraj wypiłam lampke winka a dzi s jakos mnie ciągle gnie do wc i coś ze mną nie tak :(

reklama
KAREN - GRATULUJĘ. Aż mi się buzia uśmiechnęła jak przeczytałam notke Twojego Męża.

Dziewczyny - śliczne dzieci, wszystkie bez wyjątku.
Doxa - ciesze się, że wyniki Olivierka juz lepiej.

Byłam w piątek u lekarza, mówi, że równie dobrze moge urodzić godzinę po badaniu jak i za tydzień. Godzinę po badaniu nie urodziłam, nadal nic mnie nie boli, nic mi nie wycieka, szyjka 1 cm, przepuszcza 1 palec, miękka i tyle.
Jak do czwartku nie urodzę to mam przyjść na KTG, pewnie pójdę. Ze dwa razy w nocy poczułam, że mi się brzuch twardy zrobił i tyle. Wczoraj byliśmy sobie na mieście, na spacerze, na zakupach, zaraz idziemy na wybory...
Wkurzają mnei dzwoniące telefony, wczoraj ta ciocia, za którą nie przepadam obudziła mnie mówiąc, że trzyma kciuki. nie pokumałam o czym mówi, bo mój poród wydaje mi się czymś tak odległym, że przypominam sobie, ze to juz czas w trakcie wizyt u gina i gdy wchodzę na forum :)

helo! gratulacje na Karen! nareszcie może przytulić swojego bejbika! ja mam temin na dzisiaj i nic sie nie dzieje, torbe spakowałam na wszelki wypadek, ale pozostało tylko czekanie i nie mam zadnych skurczów przygotowywujących ani zadnych innych oznak wczesniej nie miałam, co ja jakaś inna?

hej laseczki......dawno mnie tu nie bylo a widze ze watkow tyle ze nie zdaze ich nadrobic.....powiedzcie w telegraficznym skrocie, ktora oprocz mnie zostala jeszcze mamusia??? tak tak drogie kolezanki....zostalam mamusia dokladnie 19 pazdziernika o godz., 21.15.....
wszystko potoczylo sie wrecze ekspresowo.....tak jak wam pisalam mialam jechac do szpitala, pojechalam, polozyli mnie na patologii na doslownie pare godzin bo pozniej przyszedl doktor i powiedzial ze na drugi dzien bede miec cc, bo zjadalam kolacje ktora byla o 17.00 bo tak to bym miala tego samego dnia.......tak mnie ta wiadomosc ucieszyla (bo jak wiecie chcialam miec cc) ze cisnienie skoczylo mi do 180/110, szybka decyzja i na stol....pozniej wam opisze moj porod na odpowiednim watku, ale byly takie jaja ze wszyscy sie dziwili ze mam dobry humor ;) o 21.15 wyjeto mi mojego skarba.....teraz jestesmy w domku, wyszlismy wczoraj przed poludniem, ja czuje sie super, latam jak fryga i naprawde gdybym miala rodzic jeszcze raz to bardzo chetnie przez cc....gdyby nie szwy to bym mogla powiedziec ze juz doszlam do siebie......
teraz moge sie cieszyc moim sloneczkiem, ktore jest najukochanszym synusiem pod sloncem :)

duralex dzieki :)
jestem taka happy,,,, jak mi podacie adres stronki na te zdjecia co sie wkleja to zaraz przedstawie wam mojego syncia :)

Shady serdeczne GRATULACJE!!!
Cieszę się że tak szybko doszłaś do siebie!

adresik do zdjęć: http://www.imageshack.us/

a o tym kto i kiedy urodził możesz się dowiedzieć z naszej galerii, na pierwszej stronie, w 2-gim wątku jest lista wg dat :)

reklama

oooo super.....dzieki Doxa.... pzoniej sie tym zajme bo czuje ze mi cycka rozerwie...musze posciagac pokarm....do zobaczyska pozniej :)

Do góry