reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
no wiesz efuniu, ze nam sie tez to tylko i wylacznie z aniolowa kojarzy? :laugh:
fakt - donald w natarciu.
u nas jutro imprezka - jak to mi nie pomoze to pojde na wybory (moze w lokalu sie uda ;) )
ide spac! pa! :-*

Cześć, cześć,

A ja znowu się czuję rewelacyjnie :)
Wczoraj byłam najpierw w kawiarni, póxniej w kinie, a po wyjściu z kina okazało się, że wszystkei sklepy są otwarte, bo sa pierwsze urodziny Arkadii, mnstwo obniżek i kupiliśmy kilka rzecz - między innymi kombinezon - misia dla Natalki (bo my nic nmie mamy cieplejszego dla niej oprócz kocyka). W jednym sklepie spotkałam kolegę z 3 tygodniową córeczką - śliczna, naprawdę. Swoją drogą to 24:00 to niezła pora na spotkania ze znajomymi. A dziś rano długo spaliśmy i jeszcze poranne kochanie... fajnie.
PO południu mam wizytę u lekarza, ciekawe co mi powie.

Małgosiu - dzięki za odpowiedź, dokładnie jak zawsze mi opisałaś ;) Bo ja właśnie z tymi 2-osobowymi zgłupiałam, na stronie jest cennik, a mnie się wydawało, że za nie się nie płaci.

U nas pogoda piekna sloneczko , cieplutko .Umyłam własnie 3 okna - naskakałam sie na drabince he he.
Efunia ja tam wole poczekac do 29,10 niz tesciowa widziec.....

Dziewczyny czy u was tez wymagana jest zwykly T shirt do porodu????

Melduję się dalej 2w1 ,w nocy były skurcze ale jak rano się położyłam na chwilkę to same sie jakoś rozeszły.Na tę chwilkę czuję sie rewelacyjnie i postanowiłam wyskoczyć na zakupy.Po powrocie do was zajrzę.

ZIEMNIACZKI SIE GOTUJA ....JA JUZ GŁODNA JAK WILK. ;)... ZOSTAŁO MI JESCZZE POODKURZAC I CAŁY WEKEND MAM WOLNY. MOZE JULCIA RUSZY SIE ZE SWOJEGO LOKUM

spałam...
obudził mnie mąż, który przyjechał założyć garniutur i zaraz pojechał na rozmowę do ip...
ciekawe jak mu pójdzie...
zimno mi jakoś tak :(
zdechle się czuję. ewcia ja też się będę byczyć w łikenda :D może tymek wylezie w związku z tym...

reklama
MOŻE TE NASZE DZIDZIE WOLA BARDZO LENIWY TRYB ZYCIA...JA TU Z OKNAMI CZADU DAŁAM , PODŁOGI POMYŁAM , ŁAZIENKE NA LUX ZROBIŁAM I CO????
NAJGORSZE JEST TO ZE JA BEZ KOMORKI JESTEM...ALE JAK MNIE WEZMA DO SZPITALA BO JAKĄŚ SKOŁOWAĆ MUSZĘ.
CO DZIŚ ROBISZ NA OBIAD EFUNIU????

Do góry