reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
OK, pewnie ze wkleje, ale najpierw.....
Serdeczne gratulacje dla Lucky i Paoli - duze dzieciaczki urodzilyscie :)
Fajnie, ze zdrowe :)

Magda, no to juz koncoweczka, odprezaj sie i oczywiscie biez obie obcje pod uwage, ale pamietaj - bedzie tak jak jest lepiej dla maluszka :)

madzia ja idę do szpitala we wtorek wieczorem... jeśli teraz nie urodzę... i WCALE się nie zdziwię jak jeszcze w następny piątek mnie do domu pogonią :laugh: a urodzę w listopadzie :laugh:

Wiecie ze ja nigdy w szpiatlu nie leżałam...to bedzie moja pierwsza wizyta.Boje sie łózek takie wysokie mi sie wydaja i strasznie waskie...obym nie spadła w nocy. ;D ;D

Witam panie, mieszkanko lśni, a dzidzia siedzi i nie wychodzi. A gdzie kupić te liście malin - w zielarskim czy w aptece?
Muszę się po nie wybrać!!!!! Bo nie chcę w pon. Iść na patologię - strach mnie zżera.  :( :( :(

ja to w domu w łozku korytko robie pod brzuch z jednej i z drugiej strony poduszeczki kładę...a tam bede sie wiercic ...by znalesc dogodną pozycję.

reklama
Anna, ja kupowałam w aptece - zielona torba z napisem suszone liście malin. Ja lubię zioła, więc mi smakuje, ale opinie sią rózne ;)
Cześc Orzeszku, miło Cię widzieć. Złotej jesieni zazdroszczę, bo u nas zimno.

A ja obiadu nie mam, tzn. jest wczorajsza pomidorowa, a oprócz tego pusta lodówka :) I wcale się nie przejmuję. Wyrodna ze mnie kobieta, niedobra wcale. Może pójdziemy gdzies na obiad dzisiaj...

Do góry