reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

bo tesciowe to sa glupie baby, z zasady! no Twoja to sie chociaz o Ciebie troszczy ;) bo moja wymyslila, ze moj maz pod koniec sierpnia mial jechac z tesciem na tygodniowa wycieczke - zeby sie zrelaksowal. ja sie rzadko odzywam, ale w tej sytuacji to juz jej powiedzialam, ze chyba oglupiala, ze maz ma sie delektowac urokami obcych krajow jak zona w 8mcu ciazy! a najlepsze jest to, ze ona wtedy (BEZ PYTANIA!) na ta wycieczke juz wplacila!!! ale maz powiedzial mamusi, ze ma sie bujac - i oczywiscie obrazila sie na mnie! :mad: glupia krowa :mad:

reklama
na szczescie juz po jadwidze. nie, ona uwaza, ze powinna dac karolinka ('po papiezu') - po moim trupie! ew. 'po dziadku' (= moim tesciu) - to mam dac corce 'mieczyslaw' ??? znam babulca - ona by chciala, zeby byla po niej ania (NIGDY W ZYCIU - jeszcze by troche podobna byla i co? ::) )
ide wieszac pranie :p

nie no, ja sama moglam sobie przeciez siedziec, bo niby czemu nie?! nic to, ze ciaza zagrozona i musialam non stop lezec i maz byl m.in. jedynym dawca pokarmu dla mnie :mad: dobrze, ze ja z nia nie mieszkam bo bym ja udusila golymi recami ;) nawet na odleglosc mnie irytuje, babulec jeden!

jedź, co ci szkodzi... 50 km, to w pół godziny przyjedziecie! jakby cię złapało na swieżym wiejskim powietrzu to byśmy chyba wszystkie jutro pojechały  ;D

reklama
Do góry