reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

cześć dziewczyny!!
za godzinke wychodze do lekarza....ja też mam okropne noce ,brzuch boli,twardy,non stop siku...i pipcia boli :( a z piersi leci jak niewiem...ten śluz zwany czopem non stop ze mnie wylatuje :( założe się,że jak mnie dziś lekarz zbada znów cos ze mną będzie nie tak.... :(

Ja już próbowałam z tym olejkiem ...nic nie pomaga tylko do wc non stop latałam :mad:
liście maliny też nie działają na mnie :( ja już nie mam pomysłów...a do soboty chciałabym urodzić  bo w niedziele waga(znak zodiaku)się kończy  :(  a w niedziele nie chce rodzić :(  mówie wam ja urodze 1 lub 2 listopada :mad:

reklama
mówisz patrycja? że nie działa...
no trudno, najwyżej nie zadziała...
urodzę w następny łikend...
chyba mi skóra do tego czasu pęknie, bo coraz mocniej spuchnięta jestem.
i pipka też mi chyba pęknie... właściwie mam wrażenie, ze już pęka  :mad:
vertigo a ja właśnie wstałam dziś z bólem gardła i zapchanym nochalem...
jak się wali to wszystko  :mad:

ostatnie moje noce sa straszne bo wstaje na sikanie z 6 razy a do tego lapie mnie jakas zgaza w nocy i musze bardzo duzo pic, a brzusio robi sie w nocy twardy jak kamien
sasiadka mojej mamy zapytala sie wczoraj czemu ja jeszcze chodze a odpowiedzialam jej ze lezenie tez nie pomaga na przyspieszenie porodu

a wiecie, ze mnie tymi telefonami nie molestuja? najwyzej mailami, ale to mozna ladnie olac ;D a to pewnie dlatego, ze nikomu ze znajomych nie zdradzilam terminu - zawsze odpowiadam, ze nie ma pospiechu i juz.
tylko tesciowa dupe zawracala, czy sie na jadwigi urodzi :mad: a co mnie to obchodzi? co mi z tego czy na jadwigi czy na genowefy? jakby w rodzinie jakas jadwiga byla ::)

;D ;D
dobre vertigo, dobre!
moja teściowa w niedziele zadzwoniła do męża (akurat był u mnie w szpitalu) i mu powiedziała, ze nie ma mnie teraz przed porodem samej w domu zostawiać... a do pracy ona chyba za niego pójdzie... albo po prostu zacznie nas utrzymywać :)

reklama
Do góry