reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Jolik pisze:
Efunia - Twój Tymek to może mieć nawet więcej :-D czego Ci wcale nie życzę ! :-)

Doxa - mam nadzieję, że u Was wszystko jest OK. Cały czas myslimy o Was i trzymamy kciuki !
jolik małpko ;) ty mnie nie strasz! tydzien temu ważył 3600...

reklama
Syla, dzięki za informację :)
Efunia, data 22.10 fajna, bo moja oficjalnie ;), bierz ją :)
A mnie jest zimno oprócz gardła, które boli... fuj.

ja się nie martwie magda :D on przybiera ok. 300g na 2 tygodnie... ale z powodu moich obrzęków te dane mogą być nieścisłe :)
jednakowoż myślę, ze już czas na niego...

cześć dziewczyny!! wpadłam tu tylko na chwilke aby sprawdzić co na naszym forum ciekawego się dzieje ;)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LUCKY GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś w nocy myślałam znów ,że mnie wywiozą na porodówke ...tak mnie mocno bolał brzuch że szkoda gadać....dziś jakoś źle się czuje...więc tylko na chwilke wpadłam....jutro mam wizyte w poradni przyszpitalnej...ale moze rano jeszcze do was zajrze przed wizytą..... a teraz zaglądne na inne wątki i ide dalej leżakować ;) do jutra...trzymajcie się

a w ogóle dziewczynki znacie może jakis sposób na przyspiesznie porodu , ja słyszałam że pomaga mycie podłogi na kolanach i robie to juz codziennie od tygodnia i nic , wiem ze mam jeszcze niby 3 dni ale ileż można czekać, nawet sexik nie pomaga

a my zaliczyliśmy dzis pierwszy spacerek...

w sumie wybieraliśmy sie od poniedzialku, ale jak na zlosc zrobilo sie zimno... wiec dopiero dzis poszlismy...
mnie to jakby z buszu wypuścili... po trzech tygodniach wreszcie zobaczyłam ludzi.... jak weszlam do cukierni, to myslałam, że juz nie wyjde...
... no i wrócilismy dopiero po godzinie... mam nadzieje, że dla Krasnala to nie było za długo...

Czesc Mamuski! Widze ze jakos nas tu juz malutko zostalo... Niestety nie jestem na bierzaco, wiec nie wiem ktora z nas juz ma wszystko za soba i moze przytulic swoj SKARB. Ja jeszcze czekam, myslalam ze pod koniec to juz bede znudzona i zniecierpliwiona, to drugie to ze zdwojona mocą ale z tym pierwszym to cieżko. Moglabym tak jeszcze posmigac ze dwa miesiace. Nie moge sie jednak doczekac kiedy wezme w ramiona moje malenstwo, ale perspektywa porodu jeszcze mnie przeraża U nas wszystko O.K. dzidzia sie nie spieszy, widocznie dobrze jej u mnie :laugh:

reklama

jolik małpko ;) ty mnie nie strasz! tydzien temu ważył 3600...

Mój Tymek na dwa dni przed porodem ważył na USG ok 2400 a na świat przyszedł z wagą 3250 g :-D
więc jak Ty dodasz do 3600 tę różnicę to wychodzi ponad 4450 :-D

Do góry