reklama
_anna
Fanka BB :)
Syla ty zawsze potrafisz poprawić mi humor - masz racje te narzekania na nic się zdadzą, ale czasem dobrze sobie z kimś po narzekać to wtedy lżej mi, że nie tylko ja tak mam.
efunia może oni pracują w tej samej firmie, ja tez pojechałam w delegacje z moim mężem - zwiedziłam Wrocław.
efunia może oni pracują w tej samej firmie, ja tez pojechałam w delegacje z moim mężem - zwiedziłam Wrocław.
*syla*
kobieta pracująca...
Efunia, zobacz jak Karen przepowiedziałam Tak się skupiłam na tym wróżeniu że sama urodziłam :laugh:
Mój mąż ma 40,2 temperatury. No nie uwiesić się można. Teraz kiedy mała w domu Chyba muszę ściągać pokarm i lecieć do apteki.
Mój mąż ma 40,2 temperatury. No nie uwiesić się można. Teraz kiedy mała w domu Chyba muszę ściągać pokarm i lecieć do apteki.
_anna
babyboomowe mamusie - czy ta herbatka z malin naprawdę działa - u mnie jak ją zacznę parzyć to pewnie będzie prawdziwy akt desperacji.
efunia to fajnie miałaś
pa! dziewczyny znikam bo teściowa przyszła Brrrrrrrr - idę parzyc kawe.
efunia to fajnie miałaś
pa! dziewczyny znikam bo teściowa przyszła Brrrrrrrr - idę parzyc kawe.
_anna
efunia i co ładne miasto z tego Gdańska?
*syla*
kobieta pracująca...
Anna, jasne że lepiej jak się wygadasz po to jesteśmy. Mimo że mnie za często tu nie ma ale mam nadzieję że rozumiecie. Niedługo same zobaczycie jak to jest
A depresja mnie dziś też nie ominęła. Mój małżonek jak nie zapracowany to teraz chory A gdzie czas na uśmiech do żoneczki?
Widzisz Efunia Ty to przynajmniej możesz wszystko jeść a my....? Dieta mamy karmiącej
A depresja mnie dziś też nie ominęła. Mój małżonek jak nie zapracowany to teraz chory A gdzie czas na uśmiech do żoneczki?
Widzisz Efunia Ty to przynajmniej możesz wszystko jeść a my....? Dieta mamy karmiącej
_anna
ja za to studiowałam magisterke uzupełaniającą w Olsztynie i poprostu nie cierpie tego miasta
_anna
no dobra dziewczyny teraz to juz naprawde znikam
reklama